Finans

Åžirket haberleri

ACSEL – Åžirket paylarının VERUS tarafından devralınması ile oluÅŸan VERUS’un zorunlu pay alımının pay başına 65,45 TL fiyattan bugün baÅŸlayıp, 13 Eylül’de sona ereceÄŸi açıklandı.

ASTOR – Åžirketin KONTR ile 9,5 milyon dolarlık Güç Transformatörü Satış SözleÅŸmesi imzaladığı açıklandı.

ASTOR – Åžirketin Ä°spanya’da bir firma ile 1,7 milyon euro bedelle Güç Transformatörü Satış SözleÅŸmesi imzaladığı açıklandı.

ASTOR – Åžirketin Ä°talya’da bir firma ile 0,56 milyon euro bedelle Güç Transformatörü Satış SözleÅŸmesi imzaladığı açıklandı.

ATSYH – Åžirket baÄŸlı ortaklığı Balkaney Gıda’nın Yeditepe Üniversitesi ile yaptığı protokol kapsamında Biga ovası fidan ve fide ihtiyaçlarının belirlenerek ÅŸirkete talep geçilmesi ile ilgili Biga Ziraat Odası BaÅŸkanı ile görüÅŸmelere baÅŸlandığı açıklandı.

BIMAS – Åžirket tarafından Åžanlıurfa'da yapılması planlanan GES projesi ile ilgili 20 Eylül’de Halkın Katılım Toplantısı düzenleneceÄŸi medyada yer aldı.

BRMEN – Sermaye artırımından elde edilen fonun iÅŸ kolları ve faaliyetlerine aktarıldığı açıklandı.

19

BRKO – Åžirketin yapılandırdığı vergi ve SGK borcunun ilk 2 taksitinin ödemesini gerçekleÅŸtirdiÄŸi açıklandı.

20

CWENE – Åžirketin GES Projesi ile Ä°lgili ÇED’in halkın görüÅŸüne açıldığı medyada yer aldı.

21

CWENE – Åžirketimiz ile Ziraat Katılım Bankası arasında Finansal Kiralama SözleÅŸmesi imzalanmasına karar verilmesi kapsamında 847 milyon TL bedelle Antalya’daki fabrika binası ve arsasının Ziraat Katılım Bankası’na satılmasına, Ziraat Katılım Bankası’dan 36 ay vadeli, eÅŸit taksit ödemeli, toplam 22,5 milyon dolar anaödemeli ödemeli olacak ÅŸekilde kiralanmasına ve son kira bedelinin vade tarihinde Taşınmaz'ın mülkiyetinin ÅŸirket tarafından geri alınmasına karar verildiÄŸi açıklandı.

CVKMD – Halka arzdan elde edilen fonun 77,2 milyon TL’sinin Sarıalan Altın Maden Projesi’nde, 185,8 milyon TL’sinin ruhsat alımı / iÅŸletme sermayesinde kullanıldığı açıklandı.

DARDL – 161 gün vadeli 150 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

DYOBY – 153 gün vadeli 75 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

EBEBK – Åžirket paylarının halka arzı kapsamında talepler bugün ve yarın toplanacak.

EKGYO – Ä°stmarina projesi kapsamında Projedeki Son Kısımın Kısmi Kesin Kabul Tutanağının onaylandığı açıklandı.

EKGYO – Nidapark Küçükyalı projesi kapsamında bazı bölümlerin Kısmi Kesin Kabul Tutanağı’nın onaylandığı açıklandı.

EUPWR – Åžirketin Sakarya Elektrik Dağıtım tarafından gerçekleÅŸtirilen SedaÅŸ-Dam-103-23-442 Ä°kn 4.Grup Beton KöÅŸk Ve Hücre Alımı konulu ihaleye katılarak 1,3 milyon dolar ile en avantajlı teklifin verildiÄŸinin açıklanması sonrasında ihalenin ÅŸirket uhdesinde kaldığı açıklandı.

GESAN – Åžirketin 1,0 milyon dolarlık sipariÅŸ aldığı açıklandı.

IDGYO – Ä°dealist Cadde projesinin bazı bloklarına ve bu blokların düzenlemelerine ait Kısmi Kesin Kabul Tutanağı’nın onaylandığı açıklandı.

INFO – 2 milyar TL’ye kadar borçlanma aracı ihraç edilmesi kapsamında SPK’ya baÅŸvuru yapıldığı açıklandı.

INFO – 94 gün vadeli 100 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

IZENR & KTLEV & OFSYM – VBTS kapsamında ÅŸirket paylarına 29 Eylül’e kadar açığa satış ve kredili iÅŸlem yasağı getirildi.

IZENR – Åžirketin, %100 baÄŸlı ortaklığı Ä°zdemir Solar Enerji’yi Devralmak Suretiyle KolaylaÅŸtırılmış Usulde birleÅŸmesine karar verildiÄŸi açıklandı.

OTKAR – Yönetici Sorumluluk Sigortası’nın yenilendiÄŸi açıklandı.

ONCSM – Adana Åžehir EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi ile 0,28 milyon TL’lik kemoterapi uygulama pompa seti alım sözleÅŸmesi imzalandığı açıklandı.

OZKGY – TKFEN’den Ä°stanbul Zeytinburnu’daki 16.996 m²’lik arsanın 744,1 milyon TL’ye alındığı açıklanırken, satış sonucunda TKFEN’in 110,7 milyon TL kar elde ettiÄŸi açıklandı.

PAPIL – Åžirketin Ä°çiÅŸleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı tarafından Türkiye genelinde kullanılmakta olan Otomatik Parmak ve Avuç Ä°zi TeÅŸhis Sistemi iÅŸi için 2,6 milyon TL’lik sözleÅŸme imzaladığı açıklandı.

PNLSN – Ankara Polatlı’da bulunan Polatlı OSB’de 81.000 m2’lik fabrika arsasının 72,9 milyon TL’ye satın alınmasına karar verildiÄŸi açıklandı.

RUBNS – Åžirketin 3. Etap GES projesi için ayrılan alanı Hazir Giyim ve Konfeksiyon fabrikası olarak deÄŸerlendirmek üzere karar aldığı ve inÅŸaatsa baÅŸlattığı açıklandı.

TATEN – Åžirketin 33,6 MW RES kapasite artışı yatırımının finansmanı için Bayerische Landesbank ile 10 yıl vadeli 20,8 milyon euro tutarında kredi sözleÅŸmesi imzaladığı açıklandı.

SEKFK – 78 gün vadeli 150 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

SNICA – Adana Bölge MüdürlüÄŸü’nün faaliyete geçtiÄŸi açıklandı.

ULKER – LMC Gıda tarafından 300.000 adet payın Borsa’da iÅŸlem görebilmesi için MKK’ya kaydileÅŸtirme baÅŸvurusu yapıldığı açıklandı.

USAK – VBTS kapsamında ÅŸirket paylarına 29 Eylül’e kadar brüt takas tedbiri getirilirken, açığa satış ve kredili iÅŸlem yasağı da 29 Eylül’e kadar uzatıldı.

VAKBN – Yurt dışında 1 milyar dolara kadar borçlanma aracı ihracı kapsamında SPK’ya baÅŸvuru yapıldığı açıklandı.

YEOTK – 650 milyon TL’ye kadar borçlanma aracı ihracı kapsamında SPK’ya baÅŸvuru yapıldığı açıklandı.

YKBNK – Yurt dışında 372 gün vadeli 50 milyon dolar tutarında borçlanma aracı ihracı kapsamında SPK’ya baÅŸvuru yapıldığı açıklandı.

YKBNK – Yurt dışında 185 gün vadeli 22,0 milyon euro ve 377 gün vadeli 26,5 milyon sterlin tutarında borçlanma aracı ihraç edildi.

ZOREN – Åžirket tarafından baÄŸlı ortaklığı Rarik Turkison’un Devralma Yoluyla KolaylaÅŸtırılmış Usulde BirleÅŸme iÅŸlemlerinin tamamlanarak tescil edildiÄŸi açıklandı.

Kaynak İnfo Yatırım

Hibya Haber Ajansı

Ä°lgili Makaleler