Güncel

Açık, Derince’de birçok kişiye umut kaynağı oldu

Yeniden Refah Partisi Derince Belediye Başkan Adayı Gökhan Açık, Derince’nin sorunlarına çözüm bulmak ve halkın yaşam kalitesini artırmak için yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu belirtti.

Yeniden Refah Partisi Derince Belediye Başkan Adayı Gökhan Açık, Derince’nin sorunlarına çözüm bulmak ve halkın yaşam kalitesini artırmak için yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu belirtti. Sahada aktif olarak halkın sorunlarına kulak veren ve çözüm önerileri sunan Açık, Derince’de en etkili isimlerden biri haline gelmeyi başardı.

Derince halkı, Gökhan Açık’ın belediye başkan adaylığına olumlu tepki gösterdi. Onun dinamizmi ve vizyonuna olan hakimiyeti Derince halkını etkiledi. Açık, halkın güvenini kazanmak için samimi ve doğrudan iletişim kurmaya özen gösteriyor. Derince’de yapılması gereken projeleri, sorunları ve çözüm önerilerini halkla paylaşması da onun etkileyiciliğine katkı sağladı.

Başkan Adayı Gökhan Açık
Başkan Adayı Gökhan Açık

Yerel seçimlerde halkın desteğini kazanmak için halkın nabzını tutan ve ihtiyaçlarını anlayan bir adayın önemi büyük. Gökhan Açık, Derince’de birçok kişiye umut kaynağı oldu.

İnsanların ihtiyaçlarına çözüm sunan ve Derince’nin geleceği için çalışan bir lider olarak tanınan Açık, halkın beklentilerini karşılayabilecek bir vizyona sahip olmasıyla, Derince’de en etkili isimlerden biri haline geldi.

Gökhan Açık’ın saha etkinliği ve halkın desteği, Derince’de değişimin ve ilerlemenin mümkün olduğunu gösteriyor. Derince’de yaşayanlar, Gökhan Açık’ın Belediye Başkanlığı altında daha iyi bir yaşam kalitesi ve gelişim görmeyi umuyor. Enerjisi, iş yapma kabiliyeti ve halka olan bağlılığı Derince’de en etkili isim olarak öne çıkmasını sağlamış durumda.

Açık, Biz yapmayacağımız hiç bir vaatte bulunmayacağız vatandaşlarımızı kandırmanın olmucak şeyleri söylemenin hiç bir anlamı yok. Biz bu yola Allah Rızası için çıktık doğru hangisiyse bizler onu yapacağız sürekli halkın için de olup sorunları yerinde çözeceğiz tabiki projelerimiz var Derince’mize değer katıcak projeler vatandaşlarımızın faydalanacağı projeler olucak. Sahada görüyorumki Derince halkının artık sabrı kalmamış bizler vatandaşlarımızın hiç bir şeyin farkında olmadığını düşünüyorduk fakat öyle değilmiş vatandaşlarımız herşeyin farkında bizlerden çok daha iyi biliyorlar bunun cevabını da inşallah Milli Görüş Belediyeciliğini destekleyerek verecek ve gerçek hizmeti görecekler.

19

20

21

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir