Güncel

Aday Adayları Tanıtımı Yapılıyor

DEVA’nın Aday Adayları Tanıtımı Yapılıyor

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı 28. Dönem Milletvekili aday adaylarının tanıtımını 05 Nisan Çarşamba günü Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi’nde saat 16’da gerçekleştirecek

Kurulduğu günden beri sürekli sahada, çarşıda, pazarda olan DEVA Partisi teşkilâtları milletvekilliği aday adaylığı süreci ile birlikte tempoyu iyice yükselttiler. Her gece Kocaeli’nin pek çok ilçesinde programlar düzenleyen DEVA’lılar, esnaf, ev, STK ziyaretleri ve kahve programları ile seçime dolu dolu hazırlanıyorlar.

DEVA’nın Aday Adayları Tanıtımı Yapılıyor
DEVA’nın Aday Adayları Tanıtımı Yapılıyor

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanlığı; 28. Dönem Milletvekili aday adaylarının tanıtımını 05 Nisan Çarşamba günü Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi’nde saat 16’da gerçekleştireceğini basına açıkladı.

BÜTÜN HEMŞEHRİLERİMİZİ BEKLİYORUZ

Milletvekili aday adaylarının basına tanıtımı ile ilgili bir açıklama yapan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Dr. Semih Taşveren, “DEVA Partisi iktidara gümbür gümbür geliyor. Tükiye’nin mevcut kötü yönetimden, liyakatsizlikten ve iş bilmezlikten kurtuluşunu sağlayacak DEVA Kadroları’nın basınla buluşacağı 28. Dönem Kocaeli Milletvekilleri Aday Adaylarının Tanıtımı Programı’na bütün hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

 

19

 

20

 

21

 

İlgili Makaleler