Gündem

AK Genç İzmit, üye sayısını arttırıyor

AK Genç İzmit, üye sayısını arttırıyor

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları genç üye çalışması ile üye sayısını arttırmaya devam ediyor..
AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Ocak ayı itibariyle üye çalışmaları için vites yükseltti. Ocak ayında 75 yeni genç üyeyi AK Parti’ye kazandıran AK Gençler, parti binasında düzenlenen program ile yeni üye gençlere rozet taktı.

AK Genç İzmit, üye sayısını arttırıyor
AK Genç İzmit, üye sayısını arttırıyor

Gerçekleşen programda AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş, AK Parti’ye yeni üye olan gençlere yönelik yaptığı konuşmasında ; “AK Parti siyasi partinin ötesinde genç kardeşlerimiz için bir okuldur ”ifadelerini kullandı.
“TEŞKİLATLARIMIZ ADETA BİR OKUL GİBİDİR”
Konuşmalarının devamında Başkan Köksal Gümüş; ” AK Parti, gençlere değer veren ve önemseyen tek partidir. Gençler AK Parti iktidarı ile kenarda köşede beklemekten kurtularak, her alanda kendini ifade edebilen, fikir sunabilen mihenk taşı haline gelmiştir. Ülkemizde sürekli kadrolarını taze kan ile besleyen başka bir siyasi parti yok. AK Parti teşkilatları siyasi parti olmanın yanı sıra adeta bir okul gibidir.

AK Genç İzmit, üye sayısını arttırıyor
AK Genç İzmit, üye sayısını arttırıyor

 

Bu çatı altında, birlik beraberliği, paylaşmayı, ülkemiz adına akıl teri dökmeyi, ortak hareket etmeyi, hedeflerimiz uğruna mücadele etmeyi öğreniyoruz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi hayatı gençlik kollarında başlamıştır. Şimdi bu masalarda bizler siyaset yapıyoruz. Liderimiz, 2023,2053,2071 hedeflerini biz gençlere güvenerek belirlemiştir. Biz de bu inançla İzmit’te her genç kardeşimizin derdiyle dertlenerek, çatımızın altında güvende olmasını sağlayacağız. Bu uğurda çalışmalarımız devam edecek. Bir tane bile genç kardeşlerimizin yalanlarla kandırılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Bu akşam partimize katılan genç kardeşlerimize rozetlerini takarak aramıza hoş geldiniz dedik. Bundan sonra çalışmalarımıza da davet edeceğiz. Kardeşlik bağımızı İzmit’te her mahallede, sokakta genişleterek devam ettireceğiz ”dedi

19

20

21

İlgili Makaleler