Gündem

AK Parti Kocaeli İl bayramlaştı

AK Parti Kocaeli İl bayramlaştı

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı Kurban Bayramı’nın ikinci günü il binası önünde bayramlaştı.

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı Kurban Bayramı’nın ikinci günü il binası önünde bayramlaştı. Teşkilatın tam kadro katıldığı bayramlaşma programına Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Milletvekilleri İlyas Şeker, Emine Zeybek, Sami Çakır, ilçe belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

AK PARTİ KOCAELİ BAYRAMLAŞTI
AK PARTİ KOCAELİ BAYRAMLAŞTI

“ANKET YAPACAĞIZ”

Bayram kutlamasında enflasyon ve ekonomik sıkıntılar hakkında da açıklamalar yapan İl Başkanı Mehmet Ellibeş; “Tüm İslam aleminin ve halkımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Allah’a hamd ediyorum ki bir bayrama daha bizleri halkımızla kavuşturdu. Bir bayramlaşmayı daha AK Parti teşkilatı ile kutluyoruz. Yardımlaşmanın, dayanışmanın, paylaşımın doruğa çıktığı bir gün. Hep beraber yardımlaşmanın en güzel örneğini gösterdiğimiz bir bayramı daha yaşıyoruz. Mücadelemizi de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde sürdürüyor. Bizlere eser ve hizmet anlamında birçok çalışmayı hayata geçirmemize yardımcı oldu. 2023 hedefleri noktasında yolculuğumuzun bir yıl gibi az bir süresi kaldı. “ dedi.

AK PARTİ KOCAELİ BAYRAMLAŞTI
AK PARTİ KOCAELİ BAYRAMLAŞTI

ERDOĞAN KARŞITI ALTILI MASA”

Altılı masaya da göndermelerde bulunan Ellibeş, “Bugün yaşadığımız sıkıntıları da hep birlikte göğüslüyoruz. Enflasyon ve ekonomik zorlukların bilincindeyiz, Cumhurbaşkanımız da bunun bilincinde ama aşacağız. Bu sıkıntıların nasıl aşılacağı konusunda da bir anket yapıyoruz.

19
AK PARTİ KOCAELİ BAYRAMLAŞTI
AK PARTİ KOCAELİ BAYRAMLAŞTI

Sıkıntıların aşılması noktasında da beklentimiz, teşkilatımız, halkımız ve Erdoğan. Bir de altılı masa varya güçlendirilmiş parlamenter sistem ve AK Parti karşıtlığı. Size düşen bize düşen halkımız için birlik ve beraberlik içerisinde 2023 için elimizden geleni yapmak. Arefe günü şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun, milletimizin başı sağolsun” diyerek sözlerini tamamladı.

20
AK PARTİ KOCAELİ BAYRAMLAŞTI
AK PARTİ KOCAELİ BAYRAMLAŞTI

BÜYÜKAKIN: NİCE GÜZEL BAYRAMLARIMIZ OLSUN

21

Ellibeş’ten sonra söz alan Büyükakın ise, “Bir bayramda daha bir arada olmayı Allah bize nasip etti. Kurban Bayramı’nda kurbanlarını kesenlerin sevabı kabul etsin. Bu bayram birlikteliğimizi, birliğimizi, afiyetimizi daim etsin. Tüm İslam aleminin ve Kocaeli halkının bayramını kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

İlgili Makaleler