Gündem

Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu İZGİM’i ziyaret etti

Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu İZGİM’i ziyaret etti
İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi (İZGİM) içerisinde yer alan Çocuk Kütüphanesi ve Oyun Alanı, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu Anasınıfı A Şubesi öğrencilerini, öğretmenlerini ve velilerini misafir etti
İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi (İZGİM)’de yer alan Çocuk Kütüphanesi ve Çocuk Oyun Alanı yeni dönemin başlamasıyla birlikte anaokulu ve ilkokul öğrencilerini ağırlamaya devam ediyor. İZGİM içerisinde yer alan Çocuk Kütüphanesi ve Oyun Alanı son olarak Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu Anasınıfı A Şubesi öğrencilerini, öğretmenlerini ve velilerini ağırladı.
KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİNE KATILDILAR
Çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırarak kaliteli zaman geçirmelerini sağlayan İZGİM Çocuk Kütüphanesi’ni ziyaret eden Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu öğrencilerinden 14 çocuk, gelişimlerine katkı sağlayacak kitap okuma etkinliğine katıldı.
ÇOCUKLAR KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİ
Orman Okulu proje yöneticilerinden Harika Taze, Dünya Kedi Günü kapsamında doğada bulunan kedilerle ilgili bilgilendirme yaptı. İZGİM personellerinin sahiplendiği sokak kedisi “Karam” ile tanışan çocuklar keyifli vakit geçirdi. Çocuk gelişimi eğitimi alan Canan Özdemir ve Seval Mengü çocuklarla birlikte kedi el kuklası yaptı. Anasınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Betül Aksoy, İZGİM’den çok mutlu bir şekilde ayrıldıklarını belirterek İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini ilettiler.

İlgili Makaleler