Güncel

Ali Kemal Aydın, Kocaeli Tv’yi Ziyaret Etti

Gebze Ticaret Odası eski meclis üyesi Ali Kemal Aydın Kocaeli Tv yönetim kurulu başkanı Turgay Tüysüz’ü ziyaret etti.

Ali Kemal Aydın, Kocaeli Tv’yi Ziyaret Etti

Gebze sevdalısı iş insanı, Pendik Trabzon Çaykaralılar Derneği Ombudsmanı, Gebze Ticaret Odası eski meclis üyesi Ali Kemal Aydın Kocaeli Tv yönetim kurulu başkanı Turgay Tüysüz’ü ziyaret etti.

Ali Kemal Aydın, Kocaeli Tv’yi Ziyaret Etti
Ali Kemal Aydın, Kocaeli Tv’yi Ziyaret Etti

Bölgede adından sıkça sözü edilen, dobra ve kendine özgü konuşmalarıyla bilinen iş insanı Ali Kemal Aydın Karadeniz ziyareti sonrası çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Aydın, ziyaret geleneği kapsamında bölgemizin önemli yayın kuruluşlarından Kocaeli Tv. Yönetim kurulu başkanı iş insanı Turgay Tüysüz’ü ziyaret etti karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular. Ziyarete Kocaeli Tv. Program yapımcısı gazeteci Çetin Gürol eşlik etti.
AYDIN, TÜYSÜZ VE GÜROL’A TEŞEKKÜR ETTİ
Bölgemiz siyaseti, bölge ve ülke ekonomisi üzerine karşılıklı değerlendirmelerle geçen ziyarette önemli açıklamaları değerli bulan Aydın, gösterilen nezaket ve samimi dostluklarından ötürü Kocaeli Tv. Ailesine, Turgay Tüysüz’e ve Gazeteci Çetin Gürol’a teşekkür etti.
TABLO GELENEĞİ BOZULMADI
Bizi biz yönetmiyoruz o nedenle bizden bir şey olmaz diyen Ali Kemal Aydın gerçekleştirdiği kurum kuruluş ve STK’ların başkan ve yöneticilerine hediye ettiği Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 3 boyutlu tablosunu Turgay Tüysüz’e hediye etti.
ATATÜRK EN BÜYÜK DEĞERİMİZDİR
Bu güne kadar gerçekleştirdiği ziyaretlerde 400’ün üzerinde hediye ettiği tabloların gerekçesini açıklayan Gebze sevdalısı Ali Kemal Aydın, “Bizi karanlık günlerden kurtararak bugünkü özgür yaşantımıza kavuşturan Mustafa Kemal Atatürk yeni nesil tarafından unutulmamalıdır bu nedenle Atatürk bizim en büyük değerimizdir” dedi

 

İlgili Makaleler