Spor

Anıl Koçak’lı Milli Takım Avrupa Şampiyonu

Anıl Koçak’ın kadrosunda yer aldığı Down Sendromlular Futsal Millî Takımı Avrupa Şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı

Anıl Koçak’lı Milli Takım Avrupa Şampiyonu

Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi öğrencilerinden Anıl Koçak’ın kadrosunda yer aldığı Down Sendromlular Futsal Millî Takımı Avrupa Şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı.

MILLI TAKIM ..
MILLI TAKIM ..

İtalya’daki Avrupa Şampiyonası’nda Portekiz’i 2-1 yenerek şampiyon olan Down Sendromlu Özel Futsal Milli Takımı büyük bir başarıya daha imza attı. Kadrosunda Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi öğrencilerinden Anıl Koçak’ın da yer aldığı ay yıldızlı milli takım İtalya’nın Padova kentindeki Palestra Comunale di Salboro’daki final maçında karşılaştığı Portekiz’i 2-1 mağlup ederek Avrupa şampiyonu oldu. Konuyla alakalı bir tebrik mesajı yayımlayan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Belediyemiz Engelsiz Yaşama Destek Merkezi öğrencilerimizden Anıl Koçak’ın kadrosunda yer aldığı Down Sendromlular Futsal Millî Takımımız Portekiz’i 2-1 mağlup ederek Avrupa şampiyonu oldu. Başta Anıl kardeşim olmak üzere tüm sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi öğrencilerinden Anıl Koçak’ın kadrosunda yer aldığı milli takım, Avrupa şampiyonluğuna ulaştı.

 

19

20

21

İlgili Makaleler