Gündem

Atatürk onurumuz, gururumuzdur!

Atatürk onurumuz, gururumuzdur!

ADD Gölcük Şube Başkanı Cemil Özbaş, Kabataş Erkek Lisesi’nde yaşanan olay hakkında yapmış olduğu basın açıklamasında “Atatürk; milletçe kırmızıçizgimiz, onurumuz, gururumuzdur” dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şube Başkanı Cemil Özbaş, Kabataş Erkek Lisesinde yayınlamış olduğu basın açıklamasında şunları dile getirdi.

Bir takım sözde eğitimcilerce “Dindar ve kindar nesil yetiştirmek” nefretiyle beyinleri zehirlenmiş çocuk yaştaki bazı Kabataş Erkek Lisesi öğrencilerinin, Vatanımızın kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu, değişmez önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yaptıkları aşağılık saldırı asla kabul edilemez.

Atatürk; milletçe kırmızıçizgimiz, onurumuz, gururumuzdur.

Bu bağlamda saldırıyı yapan kişiler ve okul sorumluları hakkında 5816 sayılı “Atatürk aleyhine işlenen suçlar hakkındaki kanun” uyarınca İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına “Suç duyurusunda bulunmak” ve her türlü hukuki mücadeleyi yürütmek üzere Hukuk Kurulu Başkanımız Avukat Nilgün Karataş genel merkezimiz tarafından görevlendirilmiştir.

Atatürkçü Düşünce Derneği bu elim olayın takipçisi olacağını kamuoyuna saygı ile duyurur.

19

ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ

20

ADD Gölcük Şube Başkanı basın açıklamasının devamında “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle çalışan, emekli olan, işten ayrılıp çalışamayan, cezaevinde olan tüm basın mensubu gazetecilerin gününü kutluyor, onlara başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

21

İlgili Makaleler