Gündem

Bağımsız ve güçlü Türkiye Cumhuriyeti’ne yürüyecektir

Bu seçim, sadece milletimizin değil, gönül bağımızın olduğu tüm komşu ve mazlum coğrafyaları ilgilendiren stratejik öneme sahiptir.

14 MAYIS’TA TERÖR DESTEKÇİLERİ DEĞİL MİLLET İRADESİ KAZANACAK

 

Saygıdeğer basın mensuplarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın kıymetli temsilcileri

14 Mayıs Pazar günü, Ülkemiz için çok önemli bir seçime gideceğiz. Bu seçim, sadece milletimizin değil, gönül bağımızın olduğu tüm komşu ve mazlum coğrafyaları ilgilendiren stratejik öneme sahiptir.

Bu seçimi çok önemli hale getiren konuların başında ise şüphesiz huzurumuza, refahımıza ve gücümüze kast etmek isteyen şer odaklarının, terör örgütlerinin ve destekçilerinin açıklamaları gelmektedir.

Uzun yıllardır ülkemizin birliğine, milletimizin yaşamına kast eden kanlı terör örgütleri ile mücadelede şanlı ordumuz ve kahraman polisimiz olağanüstü başarılar kazanmıştır.

bağımsız ve güçlü Türkiye Cumhuriyeti’ne yürüyecektir

Sınırlarımızın ötesine taşınan terörle mücadelemiz, 14 Mayıs seçimleri ile akamete uğratılmak istenmektedir.Maalesef kökü Türkiye düşmanlığı ile kesişen, terör örgütlerinin mesajlarından medet umanlar, seçimler üzerinden ülkemizi ve bulunduğumuz coğrafyayı yeniden kana bulamak, birliğimizi ve dirliğimizi bozmak niyetindeler. Bakın terör örgütü liderleri, iktidar değişmezse kendilerinin biteceğini ifade etmektedirler. Seçimlerden sonrası için PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın ve terör üyeliğinden tutuklu bulunanların serbest bırakılacağını söylemektedirler. HDP’li Cengiz Çandarkılıçdaroğlunun seçilmesi durumunda yeni bir müzakere sürecine ve anayasayı değiştirmeye mecbur olduğunu söyledi. HDP Milletvekili Feleknas Uca ne diyor:15 Mayıs’ta zindanların kapılarını açacak ve Abdullah Öcalan’ı özgürlüğüne kavuşturacağız, hdp’liSırrı Sakık ise Millet ittifakı ile yaptıkları pazarlığa değinerek “Kapalı kapılar ardında söylenenlerin deklare edilmesi gerekir. Biz önümüzdeki dönem bir genel affı masaya yatıracağız. Öcalan dahil olmak üzere” diyor. Kandilden Terörisbaşı Cemil Bayık ise şu sözlerle Kılıçdaroğlu’na oy istedi: Erdoğan’ın yıkılması için hdp’nin emek ve özgürlük ittifakının adres göstereceği adaya oy vermesi gerekiyor diyor. Pkk sözde elebaşlarından BeseHozat 14 Mayıs’ta Cumhur ittifakı kazanması halinde iç savaş çıkartacakları yönünde tehditte bulunmaktadır. Millet ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu bu açıklamalara karşı sessizliğini koruyor.

19

FETÖ kaçkınları, Türkiye’ye geri dönebilmek için her türlü yalan ve komplolar ile siyasete yön vermeye, seçimlere müdahale etmeye çalışıyorlar. Hakan Şükür, Adem Yavuz Arslan, Cevheri Güven, Said Sefa, Emre Uslu, Savaş Genç gibi Fetullahçı Terör Örgütü üyesi isimler Kılıçdaroğlu’na destek vererek, altılı masayı kendilerinin kurduğunu ve Millet ittifakı adayını destekleyeceklerini, Tayyip Erdoğan’ı yargılayacaklarını açıkladılar. Firari FETÖ’cü Tuna Bekleviç ise Kılıçdaroğlu’na açık bir mektup yazarak Türkiye’ye dönmek için hazır oldukları mesajını verip “Hepimiz yanınızdayız” diyerek desteğini açıklıyor.

20

PKK, YPG, FETÖ gibi hain teröristlerin sözcüleri ve Cumhurbaşkanımızı kırık hilal ile  resmeden  Türkiye düşmanlığı ile ünlü yabancı haber kuruluşları: bu konuda ülkemizi tehdit etmekten geri durmuyorlar. Bu seçimlerin sonucunda, Irak’taki ve Suriye’deki terör yuvalarına yönelik askeri operasyonlarımızın durdurulmasını, 15 Temmuz hain darbe girişimi ile devletimizin kılcal damarlarından temizlenen FETÖ’cülerin devlette yeniden görev almasını, Gezi kalkışması ve 6-7 Ekim olaylarının azmettiricisi kişilerin serbest bırakılmasını amaçlıyorlar. Terör mensuplarını ve liderlerini serbest bırakmanın hayalini kuruyorlar.

21

Terör örgütleri ve onların efendileri ile işbirliğine soyunan kimi gafiller, yerel özerklik safsatası ile Türkiye’nin bölünmesini, sömürgeci emperyalist ülkelerin kuklası haline gelmesini istiyorlar.Türkiye’nin petrol, doğalgaz ve enerji alanlarındaki gelişmelerle kalkınmasını alaysayarak zihnimizi köleleştirmek istiyorlar. Teknofest festivalleri, TOGG projeleri ile teknolojide ezber bozan gayretlerimizi köreltmek istiyorlar. İHA, SİHA, KIZIELMA, TCG Anadolu gibidünyanın önde gelen savunma sanayi markalarımızın ve uzay çalışmalarımızın önüne geçmek istiyorlar.

14 Mayıs seçimlerinde de milletimiz, 15 Temmuz’da olduğu gibi, terör örgütlerinin temsilcilerinin, düşman yabancı medya kuruluşlarının ve küresel şer odaklarının hakkından gelecektir inşallah.

Türkiye, 14 Mayıs seçimlerinde terör örgütlerine ve destekçilerine fırsat vermeyecektir. Türkiye Eren Bülbül’ü, Yasin Börü’yü, Aybüke Yalçın’ı, Fethi Sekin’i, Ömer Halisdemir’i ve on binlerce şehidimizin katillerini sevindirmeyecektir.

Türkiye, 14 Mayıs seçimlerinde huzurun, istikbalin, değerlerin, haklının, şefkatin, üretimin, kalkınmanın, gücün, başarının, barışın, bilimin, dijitalin, verimliliğin, istikrarın, iletişimin ve gençliğin yüzyılına destek verecektir.

Türkiye, 14 Mayıs seçimlerinde Şehitlerimizin kanıyla sulanmış 780,000 km2‘siile,100. Yılında müreffeh, kararlı, tam bağımsız ve güçlü Türkiye Cumhuriyeti’ne yürüyecektir.

Halkımızı, 14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilecek Milletvekilliği Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde terörden arındırılmış, kardeş ve mazlum coğrafyaların umudu olan büyük ve güçlü Türkiye için sandığa davet ediyoruz.

Kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz.

İlgili Makaleler