Yaşam

Bakan Soylu: “Cumhurbaşkanımız Erdoğan gibi liderler yüz yılda bir gelir”

Bakan Soylu’nun “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi liderler yüz yılda bir gelir. Kıymetini bileceğiz, fırsatını bileceğiz ve bu işi hep beraber inşallah başarıya ulaştıracağız.” notuyla paylaştığı videodaki konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Kim vesayete kafa tuttuysa eziyet çekti ama belki de onların eziyetlerinin toplamı kadar veya bir bölümü kadar AK Parti, 21 yıllık süre içerisinde her fırsatını bulduklarında büyük bir baskıyla, büyük bir sindirmeyle, büyük bir saldırıyla, büyük bir fitneyle ve iftirayla karşı karşıya kaldı. Hiç merak etmesin bunların hepsi Amerika’da tezgahlanmaktadır. Avrupa’dan bu tarafa doğru gelmektedir. Türkiye’nin emperyalizme karşı bayrağını dik tutan, bütün dünyaya karşı dik tutan anlayışı elbette ki AK Parti teşkilatlarıdır.

Yaşantınızın ve hayatınızın büyün müktesebatını ortaya koyun. Recep Tayyip Erdoğan’a bu yakışır. O milletimize emanettir. Hepimiz biliyoruz bazı zaman dilimlerinde Cumhurbaşkanımız yalnız kaldı. Tek başına mücadele etti.

Davasından, yolundan vazgeçmedi. Bunu 35 yıldır aktif siyasetin içinde bulunan bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Recep Tayyip Erdoğan gibi liderler yüz yılda bir gelir diyorum ya, yüz yılda bir bile zor gelir. Kıymetini bileceğiz, fırsatını bileceğiz ve bu işi hep beraber inşallah başarıya ulaştıracağız.”

Hibya Haber Ajansı

 

19

20

21

İlgili Makaleler