Spor

Balabanspor’un, Muhteşem Şampiyonluk Gecesi

2.Kümede şampiyon olarak adını 1.Kümeye yazdıran ilimizin köklü kulüplerinden Balabanspor, şampiyonluk kupasını muhteşem bir törenle aldı.Gecede coşku zirveye çıktı.

Balabanspor’un, Muhteşem Şampiyonluk Gecesi

2.Kümede şampiyon olarak adını 1.Kümeye yazdıran ilimizin köklü kulüplerinden Balabanspor, şampiyonluk kupasını muhteşem bir törenle aldı. Gecede coşku zirveye çıktı.

KATILIM YOĞUNDU

Balaban İlkokulu bahçesinde düzenlenen geceye Kartepe Belediye Başkanı Av.Mustafa Kocaman, Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra,ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Baysal,Ercan Gündüz,Muhammet Emin Kılıç, Tarık Gürgen,Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra,Şirinspor Kulüp Başkanı Hasan Cebeci,Şefkatiyespor Kulüp Başkanı Gürkan Ay,Nusretiyespor Kulüp Başkanı Fatih Kıyar,Arslanbey Organize Sanayispor Kulüp Başkanı Nuri Batu,yönetim kurulu üyeleri Yalçın Temel,Mert Kılıç, Maşukiyespor Kulüp Başkanı Talha Topçu,ilimiz spor camiasının çok yakından tanıdığı gazeteci ve spor adamı Yüksel Ateş,Altyapı Bölge Antrenörü İshak Zengin,Chp geçmiş dönem belediye başkan adayı Cumhur Karakadılar,Chp İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar,Akp Kartepe İlçe Gençlik Kolu Başkanı Nihat Erim,spor camiasınından pekçok isim ve Balabanspora gönül veren tüm Balaban köyü halkı gecede yerini aldı.
İstiklal marşının okunmasının ardından konuşmalara geçildi.Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra “Balabanspor’un şampiyonluğunu tebrik ederim.Bu gece ayrı bir heyecan yaşıyoruz.Hepinizi tebrik ediyorum“ dedi.
ASKF Başkanı Murat Aydın konuşmasına başlarken tüm ASKF Yönetim Kurulunu kürsü önüne davet etti.Konuşmasını bu şekilde tamamladı.”Balabansporun Süper Amatöre kadar yükselmesini temenni ediyorum.2022-2023 yılının ilk kupasını burada veriyorum.Tüm Balabanspor camiasını tebrik ediyorum.Şampiyonluğunuz kutlu olsun” dedi.

MADALYA VE KUPA TÖRENİ YAPILDI

Bir sezonun emeğini anlatan sinevizyon gösterimi yapıldı.Önemli anlar davetliler tarafından ilgiyle izlendi.Ardından madalya törenine geçildi.Tüm Antrenör ve sporcular tek tek kürsü önüne davet edildi.Kartepe Belediye Başkanı Av.Mustafa Kocaman, ASKF Başkanı Murat Aydın ve protokol tarafından madalyaları takdim edildi.
Kartepe Belediye Başkanı Av.Mustafa Kocaman yaptığı konuşmada “Yolunuz açık olsun.Yaşattığınız tüm güzellikler için çok teşekkür ediyorum.Bir abi olarak her zaman yanınızdayım.Sevinciniz daim olsun” dedi.
Konuşmaların ardından şampiyonluk kupası Kartepe Belediye Başkanı Av.Mustafa Kocaman ve ASKF Başkanı Murat Aydın tarafından tarafından takım kaptanı ve oyunculara verildi.Teknik heyet ve oyuncular çok büyük sevinç yaşadılar.

YORGUNLUK UNUTULDU, EĞLENCEDE COŞKU TAVAN YAPTI

Bir sezonun ardından gelen yorgunluk yerel sanatçıların söylediği şarkılar ve oyun havaları eşliğinde pistte gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenmeye devam ettiler.

TEBRİKLER BALABANSPOR

Mavi-Beyazlı takımın şampiyonluk kutlamasına katılan tek spor muhabirleri olarak bu anlamlı gecede sevinçlere ortak olan Osman Demir ve Gürkan Ay adına başta çok kıymetli Balabanspor Kulüp Başkanımız Halil Zenginin şahsında tüm Balabanspor camiasını tebrik eder,başarıların devamını dileriz.

 

19

20

21

İlgili Makaleler