Güncel

Başkan Aygün Akit TV’ye Konuk Oldu

Akit TV ekranlarında ‘Gün Ortası’ programının canlı yayın konuğu olan Başkan Aygün, Derince’de hizmete sunduğu projeleri paylaştı

Başkan Aygün Akit TV’ye Konuk Oldu

Akit TV ekranlarında ‘Gün Ortası’ programının canlı yayın konuğu olan Başkan Aygün, Derince’de hizmete sunduğu projeleri paylaştı

GÜN ORTASI PROGRAMI

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Akit TV ekranlarında yayınlanan programda dört buçuk yıllık süreçte ilçe genelinde hizmete sunduğu projeleri paylaştı. Ziya Kaplan’ın hazırlayıp sunduğu ‘Gün Ortası’ programının canlı yayın konuğu olan Başkan Aygün, “31 Mart 2019’da başladığımız hizmet maratonunda seçim beyannamemizde 41 proje vaat etmemize rağmen, 50 proje tamamlayarak halkımızın kullanımına sunduk. Ayrıca vaatlerimiz dışında 9 projemiz devam etmekte olup, planladığımız 15 projeyi de tamamlayarak Derince’mize kazandıracağız” dedi.

CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

Gençlik merkezlerinden spor komplekslerine, kentsel dönüşüm çalışmalarından tarımsal kalkınma hamlesine kadar birçok projeyi Derince’ye kazandırdıklarını belirten Başkan Aygün, canlı yayın sürecinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri de değerlendirdi. Başkan Aygün, canlı yayın programının ardından Akit Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karahasanoğlu, Genel Koordinatörü Serdar Uslu ve Reklam Genel Müdürü Mehmet Enes Kaçmaz’ı ziyaret ederek, hasbihalde bulundu.

AKİT TV: Akit TV ekranlarında ‘Gün Ortası’ programının canlı yayın konuğu olan Başkan Aygün, dört buçuk yıllık süreçte Derince’de hizmete sunduğu projeleri paylaştı.

19

Başkan Aygün canlı yayın programının ardından Akit Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karahasanoğlu, Genel Koordinatörü Serdar Uslu ve Reklam Genel Müdürü Mehmet Enes Kaçmaz ile bir araya geldi.

20

21

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir