Güncel

Başkan Aygün İstişarelerine Devam Ediyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek istişarelerini sürdürüyor

Başkan Aygün İstişarelerine Devam Ediyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek istişarelerini sürdürüyor.

ARSLAN VE YASAR
ARSLAN VE YASAR

Derince Belediye BaÅŸkanı Zeki Aygün, ilçede hizmete sunduÄŸu projelerin yanında istiÅŸareye de önem veriyor. Bu kapsamda ilçe genelinde sık sık esnaf, vatandaÅŸ ve STK buluÅŸmaları gerçekleÅŸtiren BaÅŸkan Aygün, kendisini ziyaret eden konukları ile de bir araya geliyor. BaÅŸkan Aygün bu kapsamda ilk olarak Derince Belediyesi Meclis Ãœyesi KurtuluÅŸ Aytekin ile birlikte Derince EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi BaÅŸhekimi Uzm. Dr. Sinan Arslan ve Ä°dari ve Mali Ä°ÅŸler Müdürü Hasan YaÅŸar’ı konuk etti. Ä°kinci görüşmede ise Kocaeli Yozgatlılar DerneÄŸi BaÅŸkanı Salih Ata ve Kocaeli Orta Anadolu EÄŸitim ve Kültür Platformu Ä°l BaÅŸkanı Erhan Bilgiç, BaÅŸkan Aygün’ü ziyaret ederek 30 Eylül tarihinde düzenlenecek olan NeÅŸet ErtaÅŸ’ı Anma Programı’na davet etti. BaÅŸkan Aygün son olarak Yönder Okulları Kocaeli Müdürü Orhan Kabak ve Kampüs Müdürü Ä°rfan Uygun ile bir araya geldi.

ARSLAN VE YAÅžAR: BaÅŸkan Aygün, Derince EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi BaÅŸhekimi Uzm. Dr. Sinan Arslan ve Ä°dari ve Mali Ä°ÅŸler Müdürü Hasan YaÅŸar’ı konuk etti.

ATA VE BİLGİÇ: Kocaeli Yozgatlılar Derneği Başkanı Salih Ata ve Kocaeli Orta Anadolu Eğitim ve Kültür Platformu İl Başkanı Erhan Bilgiç, Başkan Aygün’ü ziyaret etti.

KABAK VE UYGUN: Yönder Okulları Kocaeli Müdürü Orhan Kabak ve Kampüs Müdürü İrfan Uygun, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün konuğu oldu.

19

20

21

Ä°lgili Makaleler