Gündem

Başkan Aygün: STK’lar Bizim Zenginliğimiz

Başkan Aygün: STK’lar Bizim Zenginliğimiz

 

Sivil toplum kuruluşları ile düzenli olarak bir araya gelen Başkan Aygün, bu kez Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kocaeli Şubesi ile İlim Yayma Cemiyeti Derince Şubesi yönetimlerini ağırladı

Başkan Aygün STK'lar Bizim Zenginliğimiz.
Başkan Aygün STK’lar Bizim Zenginliğimiz.

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği

Her zaman istişareye önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, projelerini bir bir hizmete sunarken kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunuyor. Sivil toplum kuruluşları ile buluşmalara özel önem veren Başkan Aygün, bu kez Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kocaeli Şubesi ile İlim Yayma Cemiyeti Derince Şubesi yönetimlerini ağırladı. İlk olarak Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Şengül Talgır, yönetim kurulu üyeleri Sevinç Özmen, Oğuz Konakay ve Adnan Günaydın’ı konuk eden Başkan Aygün, projeleri ile ilgili istişarede bulunduğu konuklarına çalışmalarında başarılar diledi.

ILIM YAYMA
ILIM YAYMA

İlim Yayma Cemiyeti Derince Şubesi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün istişareler kapsamında ikinci konukları İlim Yayma Cemiyeti Derince Şubesi Başkanı Yasin Kayı, yönetim kurulu üyeleri Hasan Malo, Zekeriya Altuntaş, Abdulkadir Yardımcı, Furkan Uzunoğlu ve Süleyman Çalık oldu. İlim Yayma Cemiyeti’nin yeni yönetimine başarılar dileyen Başkan Aygün, sivil toplum kuruluşları ile istişareleri her zaman önemsediklerini ifade etti. Yol haritasını belirlerken STK’ların fikir ve önerilerinden de faydalandıklarını belirten Başkan Aygün, “STK’larımız bizim en önemli zenginliğimiz. İlçemize değer katan projelere imza atmak için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

19

 

20

21

İlgili Makaleler