Gündem

Başkan Aygün’den Ankara’da Temaslar

Başkan Aygün’den Ankara’da Temaslar

 

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri ve Eğitim Kampüsü projeleriyle ilgili görüşmelerde bulunmak üzere gittiği başkentte önemli temaslarda bulundu

Başkan Aygün’den Ankara’da Temaslar
Başkan Aygün’den Ankara’da Temaslar

Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri

Derince’de çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Başkan Aygün, ilçeye kazandıracağı projelerin bir an önce hayata geçmesi için bu kez başkentte önemli temaslarda bulundu. Gönül belediyeciliği şiarıyla çalışmalarına devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan da Ankara’da temaslarını sürdürüyor. Başkan Aygün, ilçe genelinde devam eden projelerle ilgili görüşmelerde bulunmak üzere gittiği Ankara’da ilk olarak Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürü Dr. Mehmet Hasdemir’i ziyaret etti. Hasdemir’e Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri’nde devam eden çalışmaları aktaran Başkan Aygün, Taşköprü Aspir Yağı da takdim etti. İshakçılar’da yapımı devam eden Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri’nin içerisinde Süt Pastörizasyon Tesisi, Aspir Yağı İşleme ve Değerlendirme Tesisi ile Mısır Kurutma Tesisi yer alıyor. Proje tamamlanmasıyla birlikte bölgede istihdama ve ekonomik kalkınmaya büyük destek sağlayacak.

Başkan Aygün’den Ankara’da Temaslar.
Başkan Aygün’den Ankara’da Temaslar.

Bakan Mahmut Özer’e Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Ankara’da gerçekleştirdiği programlar kapsamında ikinci ziyaretini Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e yaptı. AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Emine Zeybek, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, İlyas Şeker ve Sami Çakır ile Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin de yer aldığı görüşmede Derince’de yapılması planlanan ve 2020 yılı içerisinde protokolü imzalanan kampüs okul projesi görüşüldü. Görüşmenin ardından bir açıklama yayımlayan Başkan Aygün, “Eğitim Kampüsü projemizle ilgili detayları görüşmek üzere Milletvekillerimiz ile birlikte Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’i ziyaret ettik. Sırrıpaşa Mahallesi’ne inşa etmeyi planladığımız projemizi, ilgili bakan yardımcımızla yerinde inceleyerek nihai kararı vereceğiz” dedi. Kocaeli Milletvekilleri ile birlikte Gazi Meclis çatısı altında çeşitli temaslarda bulunan Başkan Aygün, Adalet Bakanlığı görevini devralan Bekir Bozdağ ile de sohbet ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

19

20

21

İlgili Makaleler