Ekonomi

Başkan Büyükakın’dan Esnaflara Hizmet Raporu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, esnaf ve sanatkârlarla buluşmalarına Kartepe ilçesiyle devam etti.

Başkan Büyükakın’dan Esnaflara Hizmet Raporu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, esnaf ve sanatkârlarla buluşmalarına Kartepe ilçesiyle devam etti. Buluşmada bölgedeki esnaflarla bir araya gelen Başkan Büyükakın, 4 yılda gerçekleştirdikleri hizmet ve projeleri rakamlarla anlattı.

Kartepe esnaf buluşması
Kartepe esnaf buluşması

Başkan Büyükakın, konuşmasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yatırım performansından bahsetti. “Sahada ekiplerimiz Kocaeli’nin her köşesinde hizmetler ve projeler gerçekleştiriyor” diyen Başkan Büyükakın, “Bakın 4 yılda 18 milyar TL yatırım yaptık, 4 milyar TL borç ödedik” şeklinde konuştu.

Başkan Büyükakın, ayrıca Kocaeli’nin ve Kartepe ilçesinin 50 yıllık hayali olan teleferik projesinin bitmek üzere olduğunu müjdeledi. “Şimdi Körfezi de temizliyoruz” diyen Başkan Büyükakın, İzmit Körfezi Dip Çamuru Temizliği projesinin Türkiye’nin en büyük çevre projelerinden birisi olduğunu vurguladı.

Kartepe esnaf buluşması
Kartepe esnaf buluşması

Başkan Büyükakın, pandemi döneminde yaşanan zorluklara rağmen söz verdiği projelerin yüzde 92’sini tamamladıklarını da belirtti. Tarım sektörüne büyük önem verdiklerini ve sadece 350 milyon TL tarıma destek sağladıklarını söyleyen Başkan Büyükakın, esnaflara da her zaman destek olacaklarını ve yanlarında olacaklarını ifade etti.

Başkan Büyükakın’ın esnaflarla buluşmasına Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş ve esnaf temsilcileri de katıldı.

19

20

21

İlgili Makaleler