Güncel

Başkan Söğüt’ten 10 Kasım Mesajı

“Yalnız 10 Kasımlarda değil, her daim, Atatürk’ün mücadele azmi, bizlere yüklediği sorumluluklar ve gösterdiği hedefler tekrar tekrar hatırlanmalıdır” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85’inci yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Yalnız 10 Kasımlarda değil, her daim, Atatürk’ün mücadele azmi, bizlere yüklediği sorumluluklar ve gösterdiği hedefler tekrar tekrar hatırlanmalıdır” dedi

Başkan Söğüt’ten 10 Kasım Mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “10 Kasım, Türk Milleti için Atatürk’ü Anma Günü olduğu kadar, onun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığımızı da gösterme günüdür” diyen Başkan Söğüt, “Yalnız 10 Kasımlarda değil, her daim, Atatürk’ün mücadele azmi, bizlere yüklediği sorumluluklar ve gösterdiği hedefler tekrar tekrar hatırlanmalıdır” dedi.

HER DAİM YÜREĞİMİZDE OLACAK

Başkan Söğüt, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milletine emanet ettiği Cumhuriyetimiz, onun da ‘“Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ ifadesi gibi ilelebet payidar kalacaktır.

Türk Milleti, yüksek bir ruh ve şuurla sahip çıktığı ve 100. yılına gururla ulaştığı Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak ve daha ileriye taşımak azim ve kararlılığını her daim yüreğinde taşımaktadır.

MİNNET VE SAYGIYLA ANIYORUZ

19

Bugün bizlerin olduğu gibi bu ülkenin geleceği olan gençlerimizin de aynı şuur ve inançla bayrağı devralacaklarına ve ülkemizi daha ileri noktalara taşıyacaklarına olan inancımız tamdır. Bu vesileyle, aramızdan ayrılışının 85’inci yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha minnet, saygı ve rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

20

 

21

İlgili Makaleler