Gündem

Başkan Söğüt’ten Kurban Bayramı mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Söğüt mesajında, “En temel inancımız ve karakterimiz olan yardımlaşmanın ve paylaşmanın bu bayram vesilesiyle de, yine en yüksek seviyede kendini göstereceğine yürekten inanıyorum” dedi

Başkan Söğüt’ten Kurban Bayramı mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Şener Söğüt mesajında, “Oldukça yoğun ve hızlı geçen zamanın bazı anları vardır ki durup düşünmemize, kalbimizin sesine kulak vermemize ve ruhumuzu dinlendirmemize vesile olurlar. Bu zamanların başında da bayramlarımız gelir. Allah’ın lütfuyla bir Kurban Bayramı’na daha erişmiş bulunuyoruz.

EN YÜKSEK SEVİYEDE OLACAK

Son birkaç yıldır yaşadığımız küresel ve ulusal felaketlerin gölgesinde idrak edeceğimiz bu bayramın, acılara son verecek olan duaların kabulü için bir imkan olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. En temel inancımız ve karakterimiz olan yardımlaşmanın ve paylaşmanın bu bayram vesilesiyle de, yine en yüksek seviyede kendini göstereceğine yürekten inanıyorum.

7/24 GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Körfez Belediyesi olarak bizler bayram boyunca herhangi bir olumsuzluğa geçit vermemek adına 7/24 görevimizin başında olacağız. Bayram coşkusunu da daha yukarıya çekmek adına bayramın iki, üç ve dördüncü günlerinde köylerimizde ve sahillerimizde çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz.

19

20

21

İlgili Makaleler