Yaşam

Betül Hülagü dünya evine girdi

KOÜ eski rektörü ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü kızı Betül Hülagü, görkemli bir nikah töreniyle hayatını Yusuf Öner ile birleştirdi.

Betül Hülagü dünya evine girdi

KOÜ eski rektörü ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü kızı Betül Hülagü, görkemli bir nikah töreniyle hayatını Yusuf Öner ile birleştirdi. Hülagü-Öner çiftnin nikahı Kocaeli Kongre Merkezi’nde bir ilk özelliği taşıdı.

Betül Hülagü dünya evine girdi
Betül Hülagü dünya evine girdi

KOÜ eski rektörü ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün kızı Betül Hülagü dünya evine girdi. Saadettin-Ümmühan Hülagü çiftinin kızları hayatını Hakkı-merhume Güler Öner çiftinin mühendis olan oğlu Yusuf Öner ile birleştirdi. Kocaeli Kongre Merkezi Oditoryum’un da gerçekletirilen nikah merasimine tıp ve siyaset camiası başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Düğün merasimi için yüze yakın çelenk gönderildi.

Betül Hülagü dünya evine girdi
Betül Hülagü dünya evine girdi

Kent Protokolu Katılım Sağladı

Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen nikah törenine; Cumhurbaşkanlığı eski Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Türkiye Cumhuriyeti Mülkiye Başmüfettişi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, AKP Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, CHP Kocaeli Milletvekilleri Özgür Harun Yıldızlı, Nail Çiler, Mühip Kanko, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, eski Bakanlardan Abdülhamit Gül ve Fikri Işık, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, Türkiye Cumhuriyeti Mülkiye Başmüfettişi Hasan Basri Güzeloğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça,KOÜ Rektörü Nuh Zafer Cantürk, KOÜ Rektör Yardımcısı Ercüment Çiftçi,Tarihçi-Yazar Murat Bardakçı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, ilçe belediye başkanları, KBB eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KOÜ Başhekimi Maksut Görkem Aksu, eski Milletvekili Sefer Ekşi, KOSTÜ Rektörü Muzaffer Elmas, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Mustafa Alişarlı, Galata Üniversitesi Rektörü Özgür Çengel, AKP İl Başkanı Şahin Talus, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, KOÜ eski Rektörü Sezer Komsuoğlu, Lastik İş Genel Başkanı Alaaddin Sarı, iş, siyaset ve bilim dünyasından birçok isim katıldı.

 

19

20

21

İlgili Makaleler