Yaşam

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğdu

Şehit olan Piyade Uzman Çavuşumuz Kadir Dingil'in cenazesi, memleketi Osmaniye'de toprağa verildi.

Irak’ın kuzeyindeki harekat bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan taciz atışı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuşumuz Kadir Dingil’in cenazesi, memleketi Osmaniye’de toprağa verildi.

Bu akşam Gaziantep Havalimanı’na gitmek için Hatay Havalimanı’ndan havalanan Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı envanterine kayıtlı EM 708 kuyruk numaralı helikopterimiz, Gaziantep’in Nurdağı ilçesi Kartal Köyü mevkiinde kaza kırıma uğramıştır. En son saat 22.49’da Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezi’nin temas ettiği helikopterimizde bulunan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen ve Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk Şehit olmuş, teknisyenimiz yaralanmıştır.

şehit olan Piyade Uzman Çavuşumuz Kadir Dingil'in cenazesi, memleketi Osmaniye'de toprağa verildi.
şehit olan Piyade Uzman Çavuşumuz Kadir Dingil’in cenazesi, memleketi Osmaniye’de toprağa verildi.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu kayıplarımızda, Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Şehitlerimizin kederli ailesine, İç İşleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz.  Yaralılara ise acil şifalar dileriz. Yaralı Teknisyenimize ise acil şifa diliyoruz.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir