Spor

Bodrum FK Karşısında 3-0’lık Mağlubiyet

Kocaelispor, Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında Bodrum FK'ya deplasmanda 3-0 yenilerek hayal kırıklığı yaşadı.

Kocaelispor’un Trendyol 1. Lig’deki Düşüşü Devam Ediyor: Bodrum FK Karşısında 3-0’lık Mağlubiyet

Kocaelispor, Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında Bodrum FK’ya deplasmanda 3-0 yenilerek hayal kırıklığı yaşadı. Maç boyunca teknik adam Mustafa Gürsel’in yanlış oyun sistemi ve futbolcu tercihleri takımın mağlubiyetinde etkili oldu. Bu sonuçla birlikte temsilcimiz ligde 6. sıraya gerileyerek üst sıralardaki yerini kaybetti

Maça etkili başlayan Bodrum FK, 3. dakikada Kenan Özer’in golüyle erken bir avantaj elde etti. Ancak Kocaelispor, 12. dakikada Oğuz Ceylan’ın kullandığı köşe atışında Cihat’ın kaçırdığı fırsatla beraberlik golü arayışına girmesine rağmen istediği pozisyonları üretemedi. Ev sahibi ekip ise hızlı ataklarla tehlike yaratarak üstünlüğünü sürdürdü. 39. dakikada gelişen Bodrum atağında Samet Yalçın’ın golüyle skor 2-0 oldu.

Teknik direktör Mustafa Gürsel, devre arasında Burak ve Ramil’i çıkarıp Vukoviç ve Skhirtladze’yi oyuna alarak takımına yeni bir hava katmaya çalıştı. Ancak 65. dakikada Musah Mohammet’in attığı golle Bodrum FK’nın üçüncü golü geldi ve skor 3-0 oldu. 70. dakikada Skhlrladze’nin golü VAR incelemesi sonucu iptal edildi. Müsabaka 3-0 Bodrum FK’nın üstünlüğüyle sonuçlandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir