Kültür

CANTÜRK’E Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

Kocaeli Sivaslı İş İnsanları Derneği Rektör hemşehrileri Prof. Dr. NUH ZAFER CANTÜRK'E Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kocaeli Sivaslı İş İnsanları Derneği Rektör hemşehrileri Prof. Dr. NUH ZAFER CANTÜRK’E Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette karşılıklı iyi niyet  temennilerinin yani sıra STK’lar ile üniversite arasında kurulması planan yardım köprüsü ele alındı. Kosiap Başkanı Erkan Karataş özellikle Kocaeli MYO larinda öğrenim gören öğrencilerin eğitim aldıkları branşlarda tam veya yarı zamanlı istihdamları için planladıkları INSAN KAYNAĞI projesi hakkında sunum yaparken bu projenin üniversite ayağında Rektörlük olarak desteğin önemine dikkat çektiler.

CANTÜRK'E Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular
CANTÜRK’E Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

Sanayici ve iş gezilerinde de Kosiap olarak her daim hazır olunacağının da altı çizildi. Ziyarette aynı zamanda Türkü-Der,Kocaeli Anadolu Halk Türkülerini Yaşatma ve Tanıtma Derneğini temsilen Başkan Perihan Karakurt da hazır bulundular. Bu yılın UNESCO tarafından Aşık Veysel’i anma yılı olması sebebi ile Kosiap Koü ve Türkü-Der olarak bir anma programını gerçekleştirme talebini de ilettiler ve bağlama hediyelerini Rektör Cantürk’e takdim ettiler.

İlgili Makaleler