Gündem

Çerkeşli İlk ve Ortaokulu’nda kariyer günleri

Çerkeşli İlk ve Ortaokulu’nda kariyer günleri

Çerkeşli İlk ve Ortaokulu, futbolun efsane isimlerini ağırladı

Dilovası Çerkeşli Nuh Çimento İlk ve Ortaokulu mesleki tanıtım programı kapsamında futbolda ün yapmış isimleri öğrencilerle buluşturdu

Dilovası Çerkeşli Nuh Çimento İlkokulu, mesleki anıtım programı düzenledi. Program kapsamında eski Hekem Mustafa Çulcu, Kocaelispor’un efsane kaptanlarından Osman Çakır, Altay, Çanakkale Dardanel Spor, Fenerbahçe gibi takımlarda ter dökmüş; ilimizdeki önemli futbol organizasyonlarında büyük rol oynayan efsane futbolcu Metin Özkan, Dilovası’nın gururu Karabük ve Konyaspor gibi süper lig takımlarında oynamış Şenol Akın öğrencilere deneyimlerini anlattı.

BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLER

Dilovası Çerkeşli Nuh Çimento İlkokulu Müdürü Kemal Şahin, “Okulumuzda mesleki tanıtım programı kapsamında seminer düzenledik. Dünyada ve ülkemizde yıllarca önemli karşılaşmalarda hakemlik yapan MHK başkanlığı görevinde de bulunan Mustafa Çulcu, Kocaelispor’un efsane kaptanlarından Osman Çakır, Altay, Çanakkale Dardanel Spor, Fenerbahçe gibi takımlarda ter dökmüş; ilimizdeki önemli futbol organizasyonlarında büyük rol oynayan efsane futbolcu Metin Özkan, Dilovası’nın gururu Karabük ve Konyaspor gibi süper lig takımlarında oynamış Şenol Akın’ı misafir ettik” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

19

Sözlerini sürdüren Şahin, “Mesleki farkındalık kazandırma, hedef bilinci aşılama amacıyla düzenlediğimiz seminerde hakem ve futbolcularımız; unutulmaz anılarını ve meslek bilgileriyle alakalı bilgilerini sunarak öğrencilerimizin eğlenceli vakit geçirmelerini sağladı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu anlamlı günde bizlere eşlik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay’a İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu’na ve bu organizasyonu sağlamada önemli katkısı olan Sedat Sözen’e, Çerkeslispor Başkanı Ulvi Ağdur’a teşekkür ediyorum” dedi. Program sonrasında katılımcılara plaket takdim edildi.

20

Dilovası Çerkeşli Nuh Çimento İlk ve Ortaokulu mesleki tanıtım programı kapsamında futbolun efsane isimlerini öğrencilerle buluşturdu

21

Futbol camiasının ünlü isimleri; Dilovası Çerkeşli İlk ve Ortaokulu’nda ağırlandı

İlgili Makaleler