Güncel

CHP Ä°zmit’te Ön Seçim Heyecanı

Belediye Başkan aday adayları olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,Hakan Tanta, Hüseyin Erol ile Emre Andız adaylık için yarışıyor.

CHP Ä°zmit’te Ön Seçim Heyecanı

CHP İzmit yeni belediye başkan adayını belirlemek için sandık başına gitti. Belediye Başkan aday adayları olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,Hakan Tanta, Hüseyin Erol ile Emre Andız adaylık için yarışıyor.

CHP İzmit'te Ön Seçim Heyecanı
CHP Ä°zmit’te Ön Seçim Heyecanı

Adaylık için iki isim öne çıkıyor biri mevcut baÅŸkan Hürriyet diÄŸeri de Hakan Tanta. Son günlerde büyük bir yarış halinde geçen ön seçim hazırlıkları sırasında üyelere baÅŸkan Hürriyet tarafından baskı yapıldığı iddiasını gündeme getiren Tanta’nın ön seçimde nasıl bir sonuç alacağı da merakla bekleniyor..

HÃœRRÄ°YET’TEN MESAJ

Mevcut belediye baÅŸkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in istediÄŸi ön seçimin sonuçları merakla beklenirken oyunu kullanan BaÅŸkan Hürriyet;Ä°zmit Belediye BaÅŸkanlığı ön seçimimiz hayırlı ve uÄŸurlu olsun. Kırıp dökmediÄŸimiz bu süreç sonunda tüm aday adayı arkadaÅŸlarıma baÅŸarılar diliyorum. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olsun.’ dedi

19

20

21

Ä°lgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir