Güncel

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, Kartepeli kadınlarla bir araya gelerek, Kartepe'ye ve kadınlara yönelik projelerini anlatmaya devam ediyor.

Kartepe’li kadınlardan Merttürk’e yoÄŸun ilgi “Kadınların isteyince yapamayacağı ÅŸey yok”

CHP Kartepe Belediye BaÅŸkan Adayı Nilay Merttürk, Kartepeli kadınlarla bir araya gelerek, Kartepe’ye ve kadınlara yönelik projelerini anlatmaya devam ediyor. Merttürk bu buluÅŸmalarda kadınların talep ve önerilerini dinleyip fikir alış veriÅŸinde de bulunuyor.

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk,
CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk,

31 Mart’ta gerçekleÅŸecek olan yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartepe Belediye BaÅŸkan Adayı Nilay Merttürk, seçim çalışmaları kapsamında sık sık Kartepeli kadınlarla bir araya geliyor. SKM tarafından hazırlanan çeÅŸitli programlarda Kartepeli kadın hemÅŸerileri ile buluÅŸan Merttürk, Kartepe’ye ve kadınlara yönelik projelerini anlatıyor. Merttürk’ün seçim beyannamesinde de yer alacak olan bu projeler büyük ilgi görürken kadınların yüzünü güldürüyor. Kadınlar tarafından yoÄŸun ilgi gören Merttürk, büyük bir sevgi seliyle karşılanıyor.

SAHADAN AYRILMIYOR

CHP Kartepe SKM programları kapsamında bir an olsun sahadan ayrılmayan CHP Kartepe Belediye BaÅŸkan Adayı Nilay Merttürk, Suadiye ve EÅŸme’de kadınlarla bir araya geldi. Merttürk’e CHP Kartepe Ä°lçe BaÅŸkanı Hasan Bayrak, Ä°lçe Yöneticileri, CHP Kadın Kolları Kartepe Ä°lçe BaÅŸkanı Münevver Arslan ve yönetimi, CHP Gençlik Kolları Kartepe Ä°lçe Yöneticileri, meclis üyesi adayları ve mahalle temsilcileri de eÅŸlik etti. Kadınlar tarafından yoÄŸun ilgi gören Merttürk, büyük bir sevgi seliyle karşılandı. Bu samimi buluÅŸmalarda Kartepe’ye ve kadınlara yönelik projelerinden bahseden Merttürk, talep ve önerileri dinledi, notlarını aldı, kendisine yöneltilen soruları da içtenlikle cevapladı.

MERTTÃœRK, “SÄ°ZLERDEN ALDIÄžIMIZ BU ENERJÄ° Ä°LE YOLUMUZA DEVAM EDÄ°YORUZ ”

Samimi hoÅŸ sohbet ortamlarda gerçekleÅŸen programlarda kadınlara yönelik projelerinden bahseden CHP Kartepe Belediye BaÅŸkan Adayı Nilay Merttürk, “Kartepeli kadınlarımızın sıcaklığını yüreÄŸimizde hissettiÄŸimiz, sevgiyi paylaÅŸtığımız bu buluÅŸmalar bizim için çok kıymetli. Bugün burada yol hikayemizin en önemli kahramanları olan kadınlarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Samimi tebessümleri ve samimi sohbetleri, bu yolculuÄŸumuzun ne kadar deÄŸerli olduÄŸunu bizlere bir kez daha hatırlatıyor. Kadınların isteyince yapamayacağı ÅŸey yok. Kendinizin kıymetini bilin. Kadınlarımıza yönelik çok güzel projelerimiz var. Bu projelerimizden bizi Kadın Kooperatifleri. Kuracağımız Kadın Kooperatifleri ile birlikte kadınlarımız ilçemizde üretecek, ilçemize deÄŸer katacak, ilçemizi güzelleÅŸtirecekler. Projelerimizle istihdam alanları da yaratacağız. Çocuklarımız için uygun fiyatlara kreÅŸler açacağız. Ve yine birkaç saatlik iÅŸiniz olduÄŸunda çocuklarınızı bırakabileceÄŸiniz küçük mola evleri yapacağız. Gençlerimiz için de istihdam ofisleri oluÅŸturacağız. Sizlerden aldığımız bu enerji ile yolumuza devam ediyoruz. Yorulmadan umutla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kartepe’mizi hep birlikte güzelleÅŸtireceÄŸiz” dedi.

19

20

21

Ä°lgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir