Yaşam

CHP’li Aktay’dan MEİGDER’e ziyaret

Adil Aktay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun afişlerini Mersin’e astı.

Aktay, 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun resminin hemen altına ‘Hukukçu Adil Aktay’ yazdırmasını ve tüm Mersin’e yayılan afişlerine dikkat çeken gazetecilerin sorularına; ‘Bu Türkiye’de bir ilk uygulama olacak. Ben kendi resmimin olduğu hiç bir afiş yaptırmayacağım. Tüm Afişlerimde Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun resmi ve altında da sadece ismim olacak. Türkiye genelinde CHP’den milletvekili aday adayı olanlar da bu çalışmamızı örnek almalı. Hepimiz afişlerimizde liderimiz Kılıçdaroğlu’nu öne çıkatmalıyız… Savaş öncesi hazırlık önemli. Geçmişten tecrübem var. Depremin yaralarını birlikte saracağız. Görev verilirse, ülkem için, Mersin için çok iyi çalışacağım.’ diye konuştu.

Mersin’de İnternet gazeteciliğine önem verdiğine de dikkat çeken, Aktay, Mersin İnternet Gazeteciler Derneği’ni ve çalışmalarını yakından takip ettiğini ve takdirle karşıladığını bildirdi.

Mersin İnternet Gazeteciler Derneği Başkanı A.Vahap Şehitoğlu,  Aktay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarı diledi.

Hibya Haber Ajansı

19

20

21

İlgili Makaleler