Siyaset

CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ DR. FATİH ERBAKAN

CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ DR. FATİH ERBAKAN

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığı Yönetim Kurulu İl Başkanı Ali TAŞTAN öncülüğünde olağan toplantısını gerçekleşti. Yoğun katılımlı gerçekleşen toplantıda İl birim Başkanları ve İlçe Birim Başkanları Raporları Kurula sunuldu. Seçim tarihinin netleşmesinin ardından seçim çalışmalarına hız verildi. Toplantıda söz alan İl Başkanı TAŞTAN Genel başkanımızın adaylığını iletti. “ Cumhurbaşkanı Adayımız Dr. FATİH ERBAKAN’ dır ! “

 

300.000 İMZA İLE CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞI

Tüm Türkiye Teşkilatları koordineli bir çalışma ile Genel Başkanımızın aday olması için 300.000 imza toplayacak. Çok hızlı bir şekilde koordine olan Yeniden Refah partisi gerekli prosedürleri tamamlayacak.

28 ŞUBATTA SUKUNETİNİ KORUYAN MİLLİ GÖRÜŞ ÇİZGİSİ

Yönetim Kurulu Toplantısında konuşan İl Başkanı TAŞTAN şunları ifade etti :”4 Parti kapanmasına, 28 Şubat olaylarında Rahmet Necmettin ERBAKAN’ ın vatanını milletini düşünüp sükûnetini koruyarak Milli görüş çizgisini bizlere göstermiştir. Her türlü yaşanan olaylara rağmen Yeniden Bismillah deyip Milli Görüş çizgisine uygun bir şekilde Yeniden Refah Partisini kuran Dr. Fatih ERBAKAN siyasette nezaketi yeniden getirerek İktidar’ a yürüyecektir. Zamanında büyük Sürpriz yaparak büyük oy alan NECMETTİN ERBAKAN’ın liderliğinde Milli Görüş Partileri gibi Yeniden Refah partisi öncülüğünde Dr. Fatih ERBAKAN cumhurbaşkanı olacaktır.” dedi.

19

20

21

İlgili Makaleler