Türkiye

DANET Füme Kaburga ile nefis bir sandviç için pratik bir tarif

Kurulduğu 1975 yılından bu yana gıda sektöründe güçlü bir konum elde eden et ve et ürünleri markası DANET, Türkiye’de ve dünyanın dört bir yanında her gün milyonlarca sofraya misafir oluyor. Gıda güvenliği ve kalite konusunda en yüksek standartları tavizsiz uygulayan DANET, ürün portföyünde yer alan 80’nin üzerinde lezzet seçeneğiyle hazırlanabilecek pratik tariflerle tüketicilerinin günlük sofralarında yer alıyor.

Hafif bir öğün için DANET Füme Kaburga Sandviç tarifi

DANET Füme Kaburga ile hazırlayabileceğiniz bu tarif, hafif ama keyifli ve doyurucu bir lezzet alternatifi sunuyor.

Malzemeler (Bir sandviç için)

3-4 dilim DANET Füme Kaburga

1 adet Ciabatta Sandviç ekmeği

1 adet domates

19

6-7 yaprak roka

20

7-8 diş sarımsak

21

150 gr. tereyağı

4 dal taze tarhun

60 ml. mayonez

1 adet orta boy suda mozarella

Yapılışı

Diş sarımsaklarınızı hafif tereyağı ile karıştırıp, yumuşayana dek fırında pişirin ve sonra ezerek mayonezle karıştırın. Bir tavada eriteceğiniz tereyağına tarhunları ekleyin ve ikiye kestiğiniz Ciabatta ekmeğinizin iç kısımlarını bu yağda kızartın.

Domates ve mozarella peynirinizi dilimleyin. Sarımsaklı mayonez ekleyerek ekmek dilimlerinizin arasına dilediğiniz sıralama ile malzemelerinizi (DANET Füme Kaburga Et, Roka, Domates, Mozarella peyniri) yerleştirin. Afiyet olsun.

Helal sertifikalı üretim yapan ve Türkiye pazarındaki güçlü konumunun yanı sıra 20’ye yakın ülkeye ihracat gerçekleştiren DANET’in ürün portföyünde füme kaburga’nın yanında 80’nin üzerinde lezzet seçeneği ve taze et ürünleri de yer alıyor. Tüketicilerine coğrafi işaretli Afyon Sucuğu ve Afyon Pastırması’nın yanı sıra, taze et ürünleri, sucuk, pastırma, kavurma, jambon, sosis, salam ve füme ürünleriyle, hindi ve piliç ürün seçenekleri de sunan DANET, eve teslim kurban satışı da gerçekleştiriyor.

DANET ürünleri önde gelen perakende markalarının yanı sıra, firmanın kendi markasıyla oluşturduğu kasap ve şarküteri mağazalarında ve DANET’in online satış sitesinde tüketicilerle buluşuyor. Dileyen tüketiciler, DANET Füme Kaburga ürününü de sipariş edebiliyor.

 

Hibya Haber Ajansı

İlgili Makaleler