Gündem

Depremzedelerimizin yanında olduk

“Birlik, Beraberlik Ruhuyla

Bu Zor Günleri Geride Bırakacağız”

 

Derince’deki depremzede ailelerle iftar programında bir araya gelen Başkan Aygün, “Birlik, beraberlik ruhuyla yaralarımızı saracağımıza ve Allah’ın izniyle bu zor günleri hep birlikte geride bırakacağımıza inanıyorum” dedi

Depremzedelerimizin yanında olduk
Depremzedelerimizin yanında olduk

BAŞKAN AYGÜN’ÜN EV SAHİPLİĞİNDE

Derince Belediyesi ve Derince Kaymakamlığı’nın Ramazan ayı münasebetiyle düzenlediği iftar programı ilçede ikamet eden depremzede vatandaşlarımızı bir araya getirdi. Yelken Kafe Restaurant’ta düzenlenen iftar programı geniş katılımla gerçekleşirken Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Kızıltaş, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve Kaymakamlık daire müdürleri de iftar programına katıldı. İftar öncesi programa katılanlarla tek tek sohbet ederek depremzede vatandaşlara hoş geldiniz diyen Başkan Aygün, konuşmasında “6 Şubat tarihinde yaşadığımız depremlerin acısı hale yüreğimizde. 11 ilimizde büyük yıkıma neden olan depremlerde ne yazık ki 50 binin üzerinde canımızı kaybettik. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.

Depremzedelerimizin yanında olduk
Depremzedelerimizin yanında olduk

BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR

19

Derince Belediyesi olarak depremzedelerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Aygün, “Devletimiz depremin ilk anından itibaren tüm olanaklarını milletimizin hizmetine sunarken, bizler de depremzedelerimizin yanında olduk, olmaya devam ediyoruz. Depremin hemen ardından ekibimizle birlikte Hatay Defne’ye giderek arama – kurtarma çalışmalarından, insani yardım konusuna kadar birçok alanda görev yaptık. Asrın felaketi olarak nitelenen depremin ardından yaralarımızı devlet-millet iş birliği ile sararken, afet bölgesinden ilçemize gelen siz kıymetli ailelerimizin başımızın üstünde yeri var. Milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının ne kadar güçlü olduğunu son deprem felaketinde bir kez daha gördük. Birlik, beraberlik ruhuyla yaralarımızı saracağımıza ve Allah’ın izniyle bu zor günleri hep birlikte geride bırakacağımıza inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

20

21

İlgili Makaleler