Güncel

Derince, Deprem Bölgesi İçin Tek Yürek Oldu

Derince, Deprem Bölgesi İçin Tek Yürek Oldu

 

Deprem felaketi dolayısıyla Kocaeli Elazığlılar Derneği’ni ziyaret eden Başkan Aygün, Derince Belediyesi olarak her zaman depremzedelerin yanında olduklarını ifade etti

 

KOCAELİ ELAZIĞLILAR DERNEĞİ

Kahrmanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde ve Elbistan ilçesinde 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremler ülkemizin geniş kesimini etkileyerek, 11 kentimizde büyük yıkıma neden oldu. Kahramanmaraş’ın yanı sıra Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ’da 45 bin vatandaşımızı yitirdiğimiz büyük felaketin ardından devlet-millet iş birliği ile yaralar sarılıyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de beraberinde AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte Kocaeli Elazığlılar Derneği’ni ziyaret etti.

Derince, Deprem Bölgesi İçin Tek Yürek Oldu
Derince, Deprem Bölgesi İçin Tek Yürek Oldu

132 TIR YARDIM MALZEMESİ

19

Kocaeli Elazığlılar Derneği Başkanı Fethi Kapan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Aygün, geçmiş olsun dileklerini ileterek “Bu vesileyle bir kez daha depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bizler de Derince Belediyesi olarak her zaman depremzedelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Depremin olduğu ilk an itibarıyla Başkan Aygün öncülüğündeki adeta seferber olan Derince Belediyesi ekipleri bölgeye personel, iş makineleri ve Aşevi desteği ile katkı sunarken ilçe halkının destekleriyle 132 tır yardım malzemesini de depremzedelere ulaştırdı.

20

21

İlgili Makaleler