Güncel

Derince İlçe Başkanı Yılmaz Güney oldu

DEVA Partisi  Derince  ilçe kongresinde  Önder Gündoğdu yeniden ilçe başkanı seçilmişti. Yaklaşık iki aydır amansız hastalığa karşı savaşan Önder Gündoğdu, hayatını kaybetti.

DEVA Partisi  Derince  ilçe kongresinde  Önder Gündoğdu yeniden ilçe başkanı seçilmişti. Yaklaşık iki aydır amansız hastalığa karşı savaşan Önder Gündoğdu, hayatını kaybetti. Yeni yapılan atamayla yeni Derince İlçe Başkanı Yılmaz Güney oldu. Güney sosyal medya hesabından yeni görevini duyurdu.

Türkiye’mize Deva olacak

“Başta genel başkanımız Sn Ali Babacan, Teşkilat işleri başkanımız Sn Sadullah Ergin ve Kocaeli Deva Partisi İl Başkanı  Zeynep Sudan Aydın başkanıma beni bu göreve layık gördükleri için kendilerine teşekkürlerimi sunarım.  Türkiye’mize Deva olacak  Ali Babacan’ın önderliğinde ki işin ehli olan kadroda yer almak bizler için bir onurdur. Ülkemizin kötü gidişatına dur diyebilmek için elimizden ne gelirse yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Partimiz, “özgürlük, eşitlik, adalet” temelleri üzerine kurulu bir demokrasi anlayışının savunucusudur. Bu itibarla, temel hak ve özgürlükleri etnik köken, dil, din, mezhep, cinsiyet, siyasi ve sosyal aidiyet farkı gözetmeksizin tüm insanlar için tanıyor ve iç hukukumuzu bu standartlara göre uyarlamayı hedefliyoruz.

Hukukun özü adalettir

Parti olarak, toplumda adalet beklentisinin çok yaygın ve güçlü olduğunun farkındayız. Partimizin temel felsefesi, siyaset ve yönetim anlayışı, adalet değeri üzerine kurulmuştur. Partimiz hukuk ve hukukun üstünlüğünü benimseyen bu ilkeye değer veren bir partidir. Hukukun özü adalettir. Partimiz hukuk, adalet esasına dayalı bir toplumsal düzeni tesis etmeyi hedefler. Bu sorumlulukların bilincinde olarak 31 Mart yerel seçimlerinde kendi adaylarımız ile seçime girerek halkımızın onayına talibiz. Sonuç her ne olursa olsun kazanan aziz milletimizin hür iradesi olacaktır.”

 

19

20

21

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir