Güncel

Derinceliler Millet Kıraathanesi’nde Buluşuyor

Başkan Aygün yönetiminde gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerinin sergilendiği Derince’de hizmet veren Millet Kıraathanesi öğrencilerden ve vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor

Derinceliler Millet Kıraathanesi’nde Buluşuyor

Başkan Aygün yönetiminde gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerinin sergilendiği Derince’de hizmet veren Millet Kıraathanesi öğrencilerden ve vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Derinceliler Millet Kıraathanesi’nde Buluşuyor
Derinceliler Millet Kıraathanesi’nde Buluşuyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde vizyon projelerin bir bir hizmete girdiği ilçede sosyal ve kültürel çalışmalarda halk tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Başkan Aygün’ün önem verdiği projeler arasında yer alan Millet Kıraathanesi de ilçede gönül belediyeciliğinin en güzel örnekleri arasında bulunuyor. Deniz Mahallesi’ndeki Tarihi Gar Binası’nda faaliyetlerini sürdüren Millet Kıraathanesi’ne öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Beraberinde Meclis Üyesi Kenan Yalçın ile birlikte Millet Kıraathanesi’ni ziyaret eden Başkan Aygün, burada kitap okuyup, ders çalışan öğrencilere başarılar diledikten sonra vatandaşların sohbetlerine eşlik etti.

Gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerinin sergilendiği Derince’de hizmet veren Millet Kıraathanesi öğrencilerden ve vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

 

19

20

21

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir