Spor

Ertuğrul Sağlam, “Futbol değil, skor taraftarı olduk”

Körfez Belediyesi, ‘Gençlik ve Spor Söyleşisi’ ile Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan’ı gençlerle buluşturdu.

Körfez Belediyesi, ‘Gençlik ve Spor Söyleşisi’ ile Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan’ı gençlerle buluşturdu. Ertuğrul Sağlam, “Maalesef biz sonuçlarla yaşıyoruz. Futbol taraftarı değil, skor taraftarıyız” dedi

Ertuğrul Sağlam, “Futbol değil, skor taraftarı olduk”

Körfez Belediyesi, Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘Gençlik ve Spor Söyleşisi’ düzenledi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan ve Osman Yurt, meclis üyeleri, spor yazarları, STK Temsilcileri ve öğrenciler katıldı. Gazeteci Yiğit Özcan’ın moderatörlüğündeki söyleşiye ilgi de büyük olunca salon tamamen doldu.

ERDOĞAN ARIKAN FORMA
ERDOĞAN ARIKAN FORMA

SİZLERE MAHÇUP OLMAKTAN KORKTUM

Gençlere verdiği desteklerden dolayı Başkan Şener Söğüt’e teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Bugün zorlu bir deplasman dönüşü buradayım. Futbolcularımı da motive ederken, maçı mutlaka kazanmalıyız dedim. Bunun nedenlerinden biri de bugün buraya 3 puan almış bir takımın teknik direktörü olarak gelmemdi. Onun stresini yaşadım. Allah mahbup etmedi” dedi.

SAKARYALIYIM AMA KOCAELİSPORLUYUM

Erdoğan Arıkan da selamlama konuşmasında dış bir gözle Kocaelispor’u anlattı. Kocaelispor’un çok iyi göründüğünü belirten Arıkan, “Ben aslen Sakaryalıyım. Ama 50 yıldan bu yana Gölcük’teyim, Kocaelispor’la büyümüş biriyim. Eskiden Kocaeli’nin maçlarına gittiğinizde saat 5’teyse 12’de sıraya girmeniz gerekirdi. Bugün salondaki gençlerimizin gözlerine de bakınca, inanmışlığı görebiliyorum” dedi.

19

SAĞLAM, “SKOR TARAFTARIYIZ”

20

“Sonuçlarla yaşayan bir ülke taraftarıyız” diyen Sağlam, “Maalesef biz sonuçlarla yaşıyoruz ve aslında futbol taraftarı değiliz skor taraftarıyız. Bunu üzülerek söylemek istiyorum. Bir rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum. Ülkemizin ve futbolumuzun sporumuzun geleceği olarak sizlerinde biraz daha farklı bir bakış açısıyla bundan sonrasını yönlendirebilirseniz yönetebilirseniz şu günlerde Türk futbolunda yaşadığımız o sıkıntılı günleri söylemek istemiyorum ama seviyesizliğin ve şiddetin önüne geçmiş oluruz.

21

HER ŞEYİ KENDİMİZE HAK GÖRÜYORUZ

Kazanalım da nasıl kazanırsak kazanalım anlayışı bugün Türk futbolunun her noktasına sirayet etmiş durumda. O yüzden kazanma adına yöneticileri, teknik adamları, futbolcuları o grubun parçası olan insanların ne hale geldiklerini maalesef çok üzülerek görüyoruz. Hafta sonu maçlar bitiyor maçlardan sonra yaşanan kaos ortamını şiddet, insanların birbirine karşı seviyesizlikleri, ağza alınmayacak sözler,

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir