Spor

Ertuğrul Sağlam,Kocaelispor Teknik Direktörü Oldu

Başından beri Kocaelispor’da yeni bir sayfa açma düşüncesinde olan Sağlam, Koyun’dan gelen ücretinde indirim talebine olumlu yanıt verdi.

Ertuğrul Sağlam,Kocaelispor Teknik Direktörü Oldu

Teknik direktörler için kurulun komisyon çalışmalarını tamamlayıp kulübün şartlarına ve hedefine uygun üç ismi Ertuğrul Sağlam, Şenol Can ve Mustafa Gürsel’i dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısına getirmişti. Komisyon adına Ahmet Şahin, teknik adamlarla ilgili ayrıntılı bir sunum yaptı. Toplantıda yöneticiler tek tek düşüncelerini aktardı, önceliklerinin kulübün mali yapısı olduğunu söylediler. Başkan Engin Koyun ve birçok ismin gönlünden geçen Ertuğrul Sağlam’dı. Ancak Sağlam’ın talep ettiği 15 milyonun yüksek olmasından dolayı toplantıda bir karar alınamadı.

Başkan Engin Koyun, Ertuğrul Sağlam ile anlaştı

Başkan Engin Koyun, Sağlam ile yeniden bir araya gelip, rakamını aşağıya çekmeye çalışacağını söyledi. Başkan Koyun ile Sağlam bugün öğlen saatlerinde İstanbul’da buluştular. Görüşmede başka kimse yoktu. Başından beri Kocaelispor’da yeni bir sayfa açma düşüncesinde olan Sağlam, Koyun’dan gelen ücretinde indirim talebine olumlu yanıt verdi. Sonuçta taraflar bir rakamda uzlaştı. O rakamın 10 milyon artı 2 milyon şampiyonluk bonusu olduğu iddia edildi. İlk görüşmede sözleşme süresinin 3 yıllık olacağı belirtiliyordu. Sonrasında bu süre 2 yıla indirildi.

İlgili Makaleler