Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü

Güncel

Başkan Özlü’yeEn Tatlı Hayırlı olsun Ziyareti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından Başiskele halkının desteğiyle yeniden Belediye Başkanı seçilen M. Yasin Özlü’ye hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Güncel

Özlü: gençlerimiz en güzel hizmeti hak ediyor

Özlü, “Bizim en büyük enerji kaynağımız, dinamik yapımızın mihenk taşları olan gençlerimiz, en güzel hizmeti hak ediyor” dedi.

Siyaset

Özlü, gençlerle iftariyelik dağıttı

Ramazan ayı boyunca Başiskeleli komşularıyla bir arada olmaya özen gösteren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, gençlerle birlikte vatandaşlara iftariyelik dağıttı.

Siyaset

Yasin Özlü’ye köylerden büyük destek

Başiskele Belediye Başkanı, AK Parti ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı M. Yasin Özlü, kırsal mahalle ve köyleri gezerek hemşehrileriyle kucaklaştı. Yasin Özlü’ye köylerden büyük destek geldi

Eğitim

Geleceğin Şefleri Sertifikalarını Başkan Özlü’den Aldılar  

Yasin Özlü, Başiskele Belediyesi tarafından hizmete açılan Pastacılık Akademisi'nde eğitimlerini başarıyla tamamlayan geleceğin şeflerine katılım sertifikalarını takdim etti.

Kültür

Başiskele’de Gençler Eğitimden Eğitime Koşuyor

Başiskele Belediyesi tarafından geleceğin teminatı gençlere yönelik çağın şartlarına uygun olarak modern ve estetik tarzda inşa edilen Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde eğitimler devam ediyor.

Güncel

Başiskele’nin Filosu Yerli ve Milli Ekskavatör ile Güçlendi

Başiskele Belediyesi, vatandaşlara daha kaliteli ve verimli hizmet edebilmek adına kendi öz kaynaklarıyla hizmet araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Yaşam

Başkan Özlü: Büyüklerimiz Bizim Baş Tacımız

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçedeki hasta ve yaşlıları ziyaret etmeye devam ederek büyüklerine moral veriyor ve onların hayır dualarını almayı sürdürüyor.

Güncel

Özlü: Hayallerimiz Tek Tek Gerçeğe Dönüşüyor

Gençlik Merkezi'nde eğitimler tüm hızıyla devam ederken, Başkan M. Yasin Özlü de genç kardeşlerine bir sürpriz yaptı.

Güncel

Başkan Özlü’den Kaymakam Ada’ya Hayırlı Olsun Ziyareti       

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele Kaymakamlığı'na vekaleten atanan Ali Ada'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.