Mesut Çetinkaya

Güncel

Çetinkaya, sahura misafir oldu

AK Parti ve Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya sahur vaktinde de sahada çalışıyor.

Güncel

Çetinkaya: 24 saat ulaşılır olacağım

Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, belediye başkanı seçildiğinde 24 saat ulaşılabilir ve telefonunun herkese açık olacağını söyledi.

Güncel

Çetinkaya, Cumhur İttifakı ile iftar yaptı

AK Parti ve Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, Cumhur İttifakı yönetim kurulu üyeleri ile iftar programında buluştu.

Güncel

Çetinkaya, orucunu vatandaşla açıyor

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, hem sahuru hem de iftarı sahada gerçekleştiriyor.

Siyaset

Çetinkaya, gönülleri fethetti

Seçim çalışmaları kapsamında bir kez daha kendi köyü olan Akçat’ı ziyaret eden Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, gördüğü ilgiden dolayı duygu dolu anlar yaşadı.

Güncel

Çetinkaya, ‘Simit Dolması’ dağıttı

Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, iftar öncesinde vatandaşlara Karamürsel'e özgü ‘Simit Dolması’ dağıttı.

Siyaset

“GÖNÜLLERE DOKUNACAĞIZ”

31 Mart seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, vatandaşla buluşmasına ara vermeden devam ediyor.

Siyaset

Çetinkaya’dan genç sporculara destek sözü

Sporcu gençlerin enerjilerinin harika olduğunu belirten Çetinkaya, “Çalışmalarınız ve başarılarınızdan dolayı eğitmenlerimizi ve sporcularımızı tebrik ederim.

Siyaset

Çetinkaya’dan doğum günü sürprizi

Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz demeden çalışıyor.