Gündem

FATURAYI SADECE MÜTEAHHİTLERE KESMEKLE OLMAZ

FATURAYI SADECE MÜTEAHHİTLERE KESMEKLE OLMAZ

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı ALİ TAŞTAN başkanlığında Kocaeli Teşkilat çalışmaları son gaz devam ediyor. İl Başkanı Ali Taştan İl teşkilat Başkanı Mehmet Öner ile birlikte Gölcük İlçe teşkilat ziyareti yapıldı.Kartepe İlçe divanına Katılım sağlandı.Deprem Organizasyonları aynı kararlıkta devam etmektedir. Teşkilat çalışmaları da aynı kararlılıkta devam ediyor.

KARTEPE REFAH
KARTEPE REFAH

Dr. Fatih Erbakan: Faturayı sadece müteahhitlere kesmekle olmaz

İlçe toplantılarında konuşma yapan İl Başkanı Ali Taştan Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın söylemlerini yeniden tekrarladı. Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, 3 günlük deprem bölgeleri incelemelerinin ardından Elazığ Havalimanı’nda büyük felakete ilişkin yaptığı açıklamada, “Öncesinde tedbir almak son derece önemlidir. Bugüne kadar yeterli dersleri alamadığımızı maalesef görüyoruz. Burada sadece faturayı müteahhitlere kesmekle işin içinden çıkılamaz. Müteahhitler bu işin sadece bir unsurudur.”

MANŞET REFAH
MANŞET REFAH

‘12 bin teşkilat mensubumuz bölgede arama kurtarma ve yardım faaliyetlerine katıldı’

Konuşmalarına devam eden Taştan Türkiye genelinde ” Yeniden Refah partisi olarak Depremin ilk anından itibaren bütün teşkilatları ile beraber seferber oldukların , 12 bine yakın teşkilat mensubunun bölgedeki arama kurtarma ve yardım faaliyetlerine destek olduklarını ifade etti. Yeniden Refah Partisi olarak 380 tır yardım malzemesini Yeniden Refah Partisi teşkilatı olarak Türkiye genelinden bölgeye ulaştırdık. 212 iş makinesi, 62 jeneratör, 436 çadır, teşkilatlarımız tarafından bölgeye ulaştırıldı. İstanbul teşkilatımız Kahramanmaraş merkezde bir çadır kent kuruyor. Konya teşkilatımız da Hatay’da bir çadır kentin kurulumuna başlıyor. 436 çadıra ilave olarak bu çadır kentler de hizmete sunulacak. Depremden etkilenen bölgelerde teşkilatlarımız 7 aşevi kurdu. Günde 2 bin 500 insana her birinde üç öğün olmak üzere yemek çıkarılıyor.” Dedi.

 

19

20

21

İlgili Makaleler