Gündem

Futsal Turnuvasının şampiyonu Kimya Teknolojisi Alanı oldu

HEREKE FUTSAL TURNUVASI’NIN ŞAMPİYONU KİMYACILAR OLDU

 

Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri arasında gerçekleştirilen Futsal Turnuvasının şampiyonu Kimya Teknolojisi Alanı oldu.

Özellikle son yıllarda şampiyonluğu hiç bırakmayan Kimya Teknolojisi Alanı öğrencileri 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Futsal Turnuvasını da şampiyonlukla sonlandırdılar.

Futsal Turnuvasının şampiyonu Kimya Teknolojisi Alanı oldu.
Futsal Turnuvasının şampiyonu Kimya Teknolojisi Alanı oldu.

‘SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ’

Zevkli mücadeler yaşanan turnuva süresince centilmence mücadele eden öğrenciler maçları izleyen herkesten büyük takdir kazandılar. Kimya Teknolojisi Alanı Futsal takımının centilmen öğrencileri Ayhan, Fatih, Tayyip, Tahir, Ömer, Muhammet, Abdülkadir ve Caner’i ilk kutlayan Alan Şefi Muzaffer Oğuz kupa töreninde yaptığı konuşmada; “Mustafa Kemal Atatürk ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim’ diyerek sizlerin nasıl gençler olmanız gerektiğini çok iyi belirtmiş. Turnuvaya katılan tüm sporcu öğrencilerimizi bu özdeyişteki gibi davrandıkları için canı gönülden tebrik ediyorum. Hiç tereddütsüz belirtmek isterim ki aslında bu turnuvanın kazanını tüm öğrenciler olmuştur. Sizlerle gurur duyuyoruz. Turnuvanın gerçekleşmesini sağlayan Okul Müdürümüz Mehmet Oğuzhan Erdem ile Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hakan Karakaya’ya çok teşekkür ediyoru” dedi.

Futsal Turnuvasının şampiyonu Kimya Teknolojisi Alanı oldu,
Futsal Turnuvasının şampiyonu Kimya Teknolojisi Alanı oldu,

ÖRNEK BİR TURNUVA OLDU

19

Okul Müdürü Mehmet Oğuzhan Erdem final karşılaşmasında İnşaat Teknolojisi Alanı takımını 4-2 yenerek şampiyon olan Kimya Teknolojisi Alanı öğrencilerinin madalyalarını taktıktan sonra kupayı takdim etti. Müdür Erdem ; “Başta turnuvayı düzenleyen beden eğitimi öğretmenimiz Hakan Karakaya olmak üzere tüm centilmence mücadele eden öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Çok güzel bir turnuva oldu.  Çetin karşılaşmalar sergilediniz. Tüm öğrencilerimizin başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

20

Kimya Teknolojisi Alan Şefi Muzaffer Oğuz ve alan öğretmenleri Abdurrahman Kurtoğlu, Abdurrahman Kaya ve Turgay Koçak şampiyon öğrencileri ayrı ayrı tebrik ederek günün anısına  bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler.

21

 

İlgili Makaleler