Kültür

Gençlik Festivali’ne Muhteşem Kapanış

Derince Gençlik Festivali’nin düzenlenen kapanış konserinde Karadeniz müziğinin güçlü sesi Gökhan Birben Derincelilerle buluştu

Gençlik Festivali’ne Muhteşem Kapanış

Derince Gençlik Festivali’nin düzenlenen kapanış konserinde Karadeniz müziğinin güçlü sesi Gökhan Birben Derincelilerle buluştu

BEŞ GÜN SÜREN ETKİNLİKLER

Derince Belediyesi’nin Derincespor Kulübü ile birlikte düzenlediği Gençlik Festivali’nde beş günlük heyecan kapanış konseri ile birlikte sona erdi. Plaj voleybolu, çocuk eğlenceleri ve konser programları ile coşku içerisinde geçen Derince Gençlik Festivali’nin son günü Karadeniz müziğinin güçlü sesi Gökhan Birben, Derincelilerle buluştu. Derince Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen konseri Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş ilgiyle takip etti.

 

GÖKHAN BİRBEN KONSERİ

Derince Gösteri Merkezi’nde coşku içerisinde gerçekleşen konserin sonunda sanatçı Gökhan Birben’e teşekkür eden ve çiçek takdiminde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Gençlik Festivali kapsamında beş gün boyunca süren etkinliklerimizi Gökhan Birben konseri ile noktaladık. Çok değerli sanatçımıza ve Derince Gösteri Merkezi’ni doldurarak programımıza katılan kıymetli Derincelilere teşekkür ediyorum” dedi. Coşku içerisinde geçen konserde birbirinden güzel eserler seslendiren Gökhan Birben de Gençlik Festivali’ni düzenleyen Başkan Aygün’e teşekkür etti.

19

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Çok değerli sanatçımıza ve Derince Gösteri Merkezi’ni doldurarak programımıza katılan kıymetli Derincelilere teşekkür ediyorum” dedi.

20

21

İlgili Makaleler