Kültür

Gönüller Bayramda da Bir Oldu

Derince’de Gönüller Bayramda da Bir Oldu

 

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Ramazan Bayramı’nda sivil toplum kuruluşlarının bayramlaşma törenlerine katılarak dernekleri yalnız bırakmadı. İlçe genelinde gerçekleşen programlarda dernekler Ramazan Bayramı’nın bereketini paylaştı

Derince’de Gönüller Bayramda da Bir Oldu
Derince’de Gönüller Bayramda da Bir Oldu

STK BAYRAMLAÅžMALARI

Ramazan Bayramı’nın coşku içerisinde kutlandığı Derince’de sivil toplum kuruluşları da bayramlaşma programları organize etti. Her zaman derneklerin yanında olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de SKM programları kapsamında dernekleri yine yalnız bırakmadı, yanlarında oldu. Derince’de bayramın ilk günü gerçekleşen bayramlaşma programı Derince Taşköprülüler Derneği’nde oldu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve Derince İlçe Başkanı Koray Merdan’ın katılımıyla gerçekleşen ziyarette Derince Taşköprülüler Derneği Başkanı Erhan Çiftçi ve dernek yöneticilerinin bayramı tebrik edildi.

Derince’de Gönüller Bayramda da Bir Oldu
Derince’de Gönüller Bayramda da Bir Oldu

ÜÇ GÜN SÜREN ZİYARETLER

STK bayramlaÅŸmaları kapsamında Derince’de ikinci gün ilk ziyaret edilen dernek ise Kocaeli Sarıkamışlılar Sosyal YardımlaÅŸma ve Dayanışma DerneÄŸi oldu. Derince Belediye BaÅŸkanı Zeki Aygün’ün yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Derince Ä°lçe BaÅŸkanı Koray Merdan ve teÅŸkilat mensuplarının da hazır bulunduÄŸu ziyarette dernek baÅŸkanı Burhanettin Özçelik ve dernek üyelerinin bayramı kutlandı. BaÅŸkan Aygün, Milletvekili Adayı Hülagü ve Ä°lçe BaÅŸkanı Merdan, bu ziyaretin ardından Kocaeli Gümüşhaneliller DerneÄŸi’ne konuk oldu. Burada dernek baÅŸkanı Ãœnal Çelik ve Gümüşhanelilerin konuÄŸu olan heyet hem bayramlaÅŸtı hem de istiÅŸarede bulundu.

19
Derince’de Gönüller Bayramda da Bir Oldu
Derince’de Gönüller Bayramda da Bir Oldu

BAŞKAN AYGÜN STK’LARIN YANINDA

20

Bayramın üçüncü ve son gününde Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, üç sivil toplum kuruluşunu ziyaret etti. Önceki dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, Milletvekili Adayı Veysel Tipioğlu ve Derince İlçe Başkanı Koray Merdan’ın yer aldığı günün ilk ziyaretinde Serhat İlleri Kars-Ardahan-Iğdır Dayanışma Derneği Başkanı Fuat Katkay ve dernek üyelerinin bayramı kutlandı. Başkanlar Aygün, Karaosmanoğlu ve Merdan ardından Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri ve yönetim kurulunun konuğu oldular. Günün son ziyareti ise Derince Kelkitliler Derneği Başkanı Celal Ayvaz ve dernek üyelerine oldu. Ramazan Bayramı coşkusunun en güzel şekilde gerçekleştiği bayramlaşmalar Derince’de birlik ve beraberlik görüntülerine sahne oldu.

21

 

KELKİTLİLER 1-2-3: Derince Kelkitliler Derneği Başkanı Celal Ayvaz ve dernek üyelerini ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu ve Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, bayram tebriklerini iletti.

Ä°lgili Makaleler