Gündem

Güney, köyleri dinledi

Güney, köyleri dinledi

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, her hafta sonu köylere çıkarma yapıyor. Güney, “Burada ihtiyaç ve talepleri dinleyip, büyüklerimizle dertleşiyor, hayır dualarını alıyoruz” dedi.

Güney, köyleri dinledi,
Güney, köyleri dinledi,

HER HAFTA SONU KÖYLERDE

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, ilçe yönetimi ve meclis üyeleriyle her hafta sonu köylere çıkarma yapıyor. Biberoğlu ve Emirhan köylerine giden Güney, burada muhtarlarla da bir araya geldi. Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Ersoy’un da bulunduğu ziyaretlerde Emirhan Muhtarı Turan Aslan ve Biberoğlu Muhtarı Necdet Kocaman’a konuk oldu.

Güney, köyleri dinledi.
Güney, köyleri dinledi.

KÜÇÜK SORUNLAR BİLE ÇÖZÜLEMİYOR

Güney, AK Parti döneminde köylere çok önemli yatırımlar gerçekleştiğini, bugün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vasıtasıyla bu desteğin sürdüğünü ifade ederken, “Maalesef ilçe belediyesi değiştikten sonra küçük sorunlar da çözülemez hale geldi. Biberoğlu’nda caminin kadınlar tuvaletine giden yola 2 m parke atılmamış, sundurma yapılmamış. Emirhan, hiçbir talebine yanıt alamamış” dedi.

“HAYIR DUALARINI ALIYORUZ”

19

Küçük gözüken ama vatandaşın hayatına kolaylaştıracak bu ihtiyaçların çözümü için de çalışacaklarını belirten Güney, köyün büyükleriyle de buluştu. Güney, “Bizler her işimizi milletimizin hayır duası için yapıyoruz. Çok şükür, gittiğimiz her yerde sıcak ve samimi ilgiyle karşılanıyoruz. Köy ziyaretlerimizde bizlere bu açıdan güç veren büyüklerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

20

21

İlgili Makaleler