Güncel

Hep Birlikte Başiskele’mizi Daha İleri Taşıyacağız

Başiskele Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Belediye Başkan Adayı M. Yasin Özlü, kente büyük katma değer katan esnaf hemşehrilerini ziyaret etmeyi sürdürüyor.

Başkan Özlü:  Hep Birlikte Başiskele’mizi Daha İleri Taşıyacağız

Başiskele Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Parti’den Belediye Başkan Adayı M. Yasin Özlü, kente büyük katma değer katan esnaf hemşehrilerini ziyaret etmeyi sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında toplumun her kesimiyle bir araya gelmeye devam eden Yasin Özlü, mahalle mahalle dolaşak esnaf hemşehrileriyle hasbihal ederek, Başiskeleli komşularının talep ve önerilerini dinledi.

Ziyaretlerde Başiskele Belediyesi’nin son 5 yılda kente kazandırdıklarını, yapılan hizmetleri ve çalışmaları anlatan Özlü, kentin gelişmesinde ve kalkınmasında önemli rol oynayan esnafın her zaman yanında olduklarını ve gelecek dönemde de daha yüksek istişare kültürü oluşturarak Başiskele’ye daha güzel işler yapacaklarını söyledi.

“KENTİMİZİN KATMA DEĞERİ DAHA ÇOK ARTACAK”

Cumhur İttifakı Başiskele Belediye Başkan Adayı Yasin Özlü, gece gündüz demeden sahada esnaf ve vatandaşlarla buluştuklarını belirterek, “Yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz. Vatandaşlarımızın teveccüh göstermesi halinde birlikte hizmet ve eser üretmeye, nice güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimizi yaparken önceden olduğu gibi yeni dönemimizde de istişare içerisinde olacağız. Hep birlikte Başiskele’mizi daha güzel yerlere,  taşıyacağımıza inancım tam. Yine ve yeniden birlik, beraberlik içerisinde kentimizin değerine değer katmayı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

19

20

21

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir