Gündem

Hukuki işlemleri yaparak tüm yasal haklarımı kullanacağım

DUAYEN SANATÇI  DİLEK PEHLİVANA  BÜYÜK HAKSIZLIK

Duayen snatçı Dilek Pehlivan yılbaşı öncesi yaşadığı haksızlıkla sarsıldı. Yılbaşı programı için İstanbul’ da bir mekan ile ciddi anlamda görüşen pehliivan hem mekan sahiplerinin sözünde durmaması hemde şarkıcı Tarık Mengüç’ ün kendisinin ekmeği ile oynaması yüzünden ekmeğinden oldu.

Sanata yıllarını veren, 11 yıldır sanatıyla hizmet veren, yeni şarkısı Keskin Bıçak‘ ın klibi ve ikinci Kitabı Yamalı kalp’ in başarısı ile gündemde olan Dilek Pehlivan yılbaşı programı için İstanbulda bir mekanla görüşme trafiğini yaptı mekandan çeşitli bahaneler alsa da anlaşma safhasında iken Almanya’ da vereceği konseri iptal olan şarkıcı Tarık mengüç ün binbir türlü yalakalıkla usta sanatçı Dilek Pehlivan’ ı devre dışı bırakarak mekanla kendi anlaşıp kuyu kazarak terbiyesizliklerin en büyüğünü yaptı.

Yapılan terbiyesizlik sonucu diğer program tradfikleri iptal olan ve teklifleri bu mekan ile anlaşma safhasında olduğu için kabul etmeyen ve ekmeğinden olan Pehlivan mengüç hakkında tüm yasal haklarını kullanacağını söyledi.

Pehlivan yaptığı açıklamada ‘ Ben yılbaşı için mekanla görüşmelerimi gerçekleştirdim ilk başta bir sürü bahaneler üreten ve 2 aylık yeni açılmış bir mekan olan bu işletme ye işletme sahipleri ile iptal olan konseri sonrası mekana giderek beni kuyumu kazarak ekarte edip ekmeğimle oynayarak kendisi sahne alan Tarık Mengüç benim iptal olan diğer tüm sahne programım ve gelen teklifleri reddetmem dolayısı ile beni maddi manevi bir sürü zarara soktu. Ben günlerdir psikolojik olarak bu haksızlığın üzüntüsünü çekiyorum. Kimse haksız yere benim ekmeğim ile oynayamaz. Bu olaya sebep olmasından dolayı kendisinden maddi manevi her türlü tazminatı almak için gerekli hukuki işlemleri yaparak tüm yasal haklarımı kullanacağım’ açıklamalarında bulundu.

 

19

20

21

Ä°lgili Makaleler