Gündem

İhsan Sarı Erenler’de Tekrar Aday

İhsan Sarı Erenler’de Tekrar Aday

5 dönemdir İzmit Erenler Mahallesi Muhtarlığı yapan 73 yaşındaki Yaşar Eker,16 Mart 2022 tarihinde muhtarlık ofisinde rahatsızlanması sonucu Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Eker tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ihsan sarı
ihsan sarı

Yaşar Eker’in vefat sonrası 1.sıra yedekte bulunan SEKA emeklisi İhsan SARI vekaleten yürüttüğü İzmit Kaymakamlığının kararı ile muhtarlık görevine yaklaşık 3 aydır yaptı.05.06.2022 tarihinde muhtarlık seçimi yapılacak.

Sosyal yönü çok güçlü olan İhsan SARI ; “ Bu muhtarlık görevine değerli büyüğüm rahmetle andığım Yaşar EKER’İN bırakmış olduğu yerden alarak yoluma devam etmek  istiyorum dedi.

ihsan sarı
ihsan sarı

İşimiz Hizmet Gücümüz Millet sıloganımızla yolumuza devam etmek istiyorum. Gazanfer Bilge Bulvarı,Eski İstanbul Caddesi, Gazeteci Kazım Ertek Cd,Erol Köse Cd.Turan Güneş Caddesi ve 55 tane sokak bulunmaktadır.Mahallemizde 16 000 bin kişi ikamet etmektedir. Ayrıca da  8 000 seçmen bulunmaktadır. Mahallemizde 2. İlköğretim okulu bulunmaktadır.Bir Camimiz ve lokali bulunmaktadır.Muhtarlık işi Gönül işidir siz işinizi gönülden yaparsanız,insanların dualarını da alırsanız asla yorgunluk hissetmezsiniz.

İhsan Sarı Erenler'de Tekrar Aday
İhsan Sarı Erenler’de Tekrar Aday

Mahallemizin tüm sorunlarına vakıfız.Telefonumuz günün her saatında 7/24 açık olmaya devam edecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

19

20

21

İlgili Makaleler