Yaşam

İşitme Engellilere Güvenle Ulaşan Adres

İşitme engellilerin doğal yaşamlarını sürdürebilmeleri için özenle tasarlanmış teknolojik çözümler sunan Anadolu İşitme Merkezi,

 

İşitme Engellilere Güvenle Ulaşan Adres,

Anadolu İşitme Merkezi

İşitme engellilerin doğal yaşamlarını sürdürebilmeleri için özenle tasarlanmış teknolojik çözümler sunan Anadolu İşitme Merkezi, 2007 yılında kurulduğundan bu yana dürüstlük ilkesini benimseyerek insanlara hizmet sunmaya devam ediyor.

İşitme Engellilere Güvenle Ulaşan Adres,
İşitme Engellilere Güvenle Ulaşan Adres,

Kurucu Nilgün Kukul’un önderliğinde ilerleyen merkez, “Duymadığınız Hiçbir Şey Kalmasın” felsefesiyle hareket ediyor.Anadolu İşitme Merkezi, işitme engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmak için en son teknolojileri kullanarak özel çözümler sunuyor. Merkez, işitme cihazı sektöründeki akılcı ve temkinli yaklaşımı sayesinde insanların güvenini kazanıyor. İşitme engelli bireylerin doğal aktivitelerini sürdürebilmeleri ve iletişimde herhangi bir engelle karşılaşmamaları için en güvenli teknolojileri kullanma ilkesini benimsiyor.

“İNSAN MERKEZLİ HİZMET ANLAYIŞIMIZLA ÖNE ÇIKIYORUZ”

Anadolu İşitme Merkezi sahibi Nilgün Kukul, kuruluş amaçlarını ve hizmet anlayışını şu sözlerle ifade ediyor: “İşitme engelli bireylerin yaşamlarını daha kolay hale getirmek için yola çıktık. Merkezimizi kurarken belirlediğimiz hedeflerimiz doğrultusunda, en iyi teknolojiyi kullanarak insan merkezli bir hizmet sunmaya odaklandık. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz ve bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Şeklinde konuştu.

19

İLETİŞİM BİLGİLERİ

20

Anadolu İşitme Merkezi ile iletişime geçmek isteyenler aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirler:

21

Telefon: 0 262 642 66 41 / 0543 825 08 78

Adres: Osman Yılmaz Mh. Şehit Binbaşı Hasan Tahsin Cd. 608/1 Sk. No:3 K:1 D:7 Gebze/KOCAELİ

 

……………………………….

 

 

İlgili Makaleler