Türkiye

İstanbul Valisi Gül’ün Avcılar ziyareti

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, İstanbul Valisi Davut Gül, Avcılar Polis Merkezi'ni ziyaret etti. Vali Gül, sonrasında Avcılar Kaymakamı Kemal İnan ile Belediye Başkanı Turan Hançerli'yi makamlarında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Gül, Avcılar'da muhtarlarla bir araya geldi. Vali Gül: "Avcılar, İstanbul’umuzun en huzurlu ilçelerinden bir tanesi. İlimizde olduğu gibi ilçemizde de geçen yıla göre suç oranları gittikçe düşüyor. Asayiş ile ilgili çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor." dedi.

Vali Gül, Avcılar İlçe ziyaretleri kapsamında ilçede ikamet eden şehit Piyade Topçu Er Melih Sancar'ın ailesini ziyaret ederek, aileye tekraren taziye dileklerini iletti. Vali Gül, sonrasında Muharip Gaziler Derneği Avcılar Şubesi'ni de ziyaret etti.

Vali Gül, Avcılar ziyareti kapsamında Alsancak İlkokul ve Ortaokul inşaat alanlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Sonrasında Avcılar'da vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Vali Gül, esnafların ihtiyaçlarını dinledi.

19

20

Hibya Haber Ajansı

21

İlgili Makaleler