Güncel

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, görevinden istifa etti

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Ayşegül Babacan: “İstifa edip Zafer Partisi’ne geçtiler haberleri doğru değil.

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Ayşegül Babacan: “İstifa edip Zafer Partisi’ne geçtiler haberleri doğru değil. Ben istifa ettiğim için yönetim tamamen düşüyor. Artık aileme işime zaman ayırmak istiyorum.” dedi.

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, görevinden istifa etti. Parti üyeliğinin devam edeceğini açıklayan Babacan, ailesine ve işlerine zaman ayırmak istediğini belirtti. Yönetiminin toplu olarak istifa ettiği yönünde basına yansıyan haberlerin doğru olmadığının altını çizen Babacan, “Ben istifa ettiğim için yönetim otomatikten düştü, kimse başka bir partiye gitmedi.” şeklinde konuştu.

‘İSTİFAYI BİR SÜREDİR DÜŞÜNÜYORDUM’

Yönetiminden sadece 1 kişinin Zafer Partisi’ne geçtiğini açıklayan Babacan, istifa kararını bir süredir düşündüğünü belirterek “Kararımı, seçim süresince uygulamak istemedim, artık beklememi gerektiren bir durum da yok. Ben kimya mühendisiyim ve profesyonel yaşam koçuyum. Artık kendi işime ve aileme zaman ayırmak istiyorum. İYİ Parti İzmit’ten toplu istifa edip Zafer Partisi’ne geçtiler diye çıkan haberler yanlış. Ben istifa ettiğim için yönetim tamamen düşüyor. Benim yönetimimden Avukat Mahir Metin Zafer Partisi’ne geçti ama onun dışında diğer geçenler benim yönetimimde değildi.” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir