Yaşam

İYİ Parti’den yeni kampanya videosu

Partiden yapılan açıklamaya göre, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine yönelik beyannamesinde Toplumsal Sözleşme vizyonu olarak ortaya koyduğu; adil, saygılı, nitelikli, güçlü Türkiye anlayışları işlenen iletişim kampanyası serisinin üçüncü videosu “Nitelikli Türkiye” oldu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kendi sesinden; ‘’Türk Milleti çalışkandır. Türk Milleti zekidir. Türk Milleti’nin yürümekte olduğu terakki ve medeniyet yolunda; elinde ve kafasında tuttuğu meşale, müspet ilimdir.’’ sözleriyle başlayan videoda, İYİ Parti Eğitim Politikaları Başkanı Sevinç Atabay’ın üniversite öğrencilerle  görüntülerine yer verildi.

Videoda 14 Mayıs’tan sonra kaliteli eğitimin sağlandığı nitelikli bir Türkiye’ye dikkat çekilerek Atabay’ın; ‘’Mümkün mü? Elbette mümkün! Çünkü 14 Mayıs’tan sonra; vasatlığın normalleştiği değil, nitelikli eğitimin sağlandığı çağdaş bir Türkiye konuşulacak! Artık hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, hiçbir çocuk eğitime aç kalmayacak!’’ ifadeleri yer aldı.

Video, İYİ Parti’nin kampanya sloganı olan; ‘’Çünkü 14 Mayıs’tan sonra; Türkiye Tarih Yazacak!’’ sözleriyle sona erdi.

Hibya Haber Ajansı

19

20

21

İlgili Makaleler