Güncel

İzmit Esnafına Düşman..

28 dönem Kocaeli milletvekili adayı olan Kocaeli Aşçılar emekçiler Turizm başkanı,Aynı zamanda Halkın Sesi Partisi kurucularından Arif Aygün, İzmit belediyesi Başkanına çok Ağır yüklendi..

İzmit Esnafına Düşman..

28 dönem Kocaeli milletvekili adayı olan Kocaeli Aşçılar emekçiler Turizm başkanı,Aynı zamanda Halkın Sesi Partisi kurucularından Arif Aygün, İzmit belediyesi Başkanına çok Ağır yüklendi..

Başkan Arif Aygün;

2019 seçimlerinde en çok desteği gıda sektöründe çalışan meslektaşlarımızdan gördü..Fire vermeden oylarını Fatma Kaplan Hürriyete veren meslektaşlarımızın isteği doğrultusunda fevziye parkında faaliyete giren Kent lokantası hakkında açıklama yapmak zorunda kaldığını söyleyen Başkan Arif Aygün sözlerine devam etti,,, İzmit belediye başkanı Sayın Fatma Kaplan Hürriyet,, sözüm sanadır… 2019 seçimlerinde birlikte yol yürüdüğü kendi partililerini,kendi teşkilatlarını dinlemeyen kendi başına akıl hocaları ile hareket ederek, seçim kazanılması sonrası satan bir İzmit belediye başkanı olduğunuzu gördük ve yaşadık..İzmit esnafına verdiğin sözlerinizi unuttunuz.. İzmitin bel kemiği olan esnaflarımıza destek olacağınız yerde hep köstek oluşunuzu aşikar gördük..sayın  İzmit belediye Başkanı; size izmit çarşı merkezde lokanta açma aklını kim verdi.. Akıl hocalarınız size yanlış hamle yaptırdıklarını farketmedinizmi..Bu hamle Mesleki esnaflarımıza DARBE niteliğinde olacağını söylemedilermi..Ekonomik zorlukta canı ile uğraşan mesleki esnafımızı kepenk kapatmasına zorlamanızın sebebi nedir..İzmit esnafı size ne yaptıda,düşmanmış gibi davranmaktasın.. Bize sorsaydın..fahiş dükkan kirası..sigorta..vergi..ve dahi Biberin 89 tl,domatesin 45 tl,et..kıyma..tavuk..vs.. Uçuk fiyatların altında ezilerek yaşam mücadelesi yapan mesleki esnaf arkadaşlarımıza DARBE niteliği taşıyan ÜÇ ÇEŞİT YEMEK 40 TL olan proje niteliği taşımayan bu hamlenizin tepkisinin büyük olacağını söylerdik.. Yahu..  ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlara yaptığınız bu mesnetsiz projenizle mesleki çalışanlarımızı enaf arkadaşlarımızı sıkıntıya sokacağınızı farketmedinizmi. Bu nasıl proje.. Siz yemekçimisiniz.. aç doyurayım derken,başka aç lar ortaya çıkartan bu garip hamlenize çeki düzen verin. Fiyat koyarak Rekabetçi olmakla bir yere varamazsınız…Yemekçilik yapacaksanız,fiyat ile değil..bedavaya verin yemeği derim. O zaman belediye başkanı proje yaptı diyelim. Kendinize gelin. Hatanızdan dönün.İzmit esnafımıza nefes alma,yaşama hakkı verin. Bu anlamsız hamlenizle,seçim sonuçlarını şimdiden söyleyebilirim. İzmit belediye başkanlığı koltuğunuzdan ineceksiniz.. Ve dahi meclis üyesi sayınız bile çok ça az olacak.. Yazık ettiniz kendinize.. Yazık ettiniz izmit esnaflarına..

Tekirdağlı kızı olduğunu hissettirdin izmitli esnaflarımıza.. Koltuk için sevenlerini,güvenenlerini yarı yolda bırakan,izmit esnafına düşman bir belediye başkanı olarak hafızalarda yer edineceksiniz.. Belediye başkanlığı makamı size yakışmadı.. İzmit evladı olarak,İzmit enafımıza davranışınızdan ötürü,sizi kınıyorum sayın Fatma Kaplan Hürriyet..

19

20

21

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir